Ciucă: CFR Cluj este favorită la titlu

Fundaşul echipei Gloria Bistriţa, Mădălin Ciucă, a declarat că echipa CFR Cluj practică cel mai bun fotbal şi are, alături de liderul Dinamo, cele mai mari şanse să câştige campionatul.

84 afișări
Imaginea articolului Ciucă: CFR Cluj este favorită la titlu

Ciucă: CFR Cluj este favorită la titlu (Imagine: Mediafax Foto)

"Returul va fi foarte greu, însă acum niciun meci nu mai este uşor. Sunt sigur că Gloria nu va rămâne pe locul 12, ci va urca. Sper să terminăm în primele opt-nouă locuri, dacă nu chiar şi mai bine. Avem echipă destul de bună, însă în tur am suferit la capitolul omogenitate. În ceea ce priveşte lupta pentru titlu, după ce am văzut în tur, CFR Cluj mi s-a părut cea mai bună echipă, s-a văzut şi în meciurile directe cu contracandidatele sale. CFR este favorită la titlul de campioană. Joacă cel mai frumos fotbal, îşi creează numeroase ocazii de gol. Oricum, campionatul e foarte echilibrat, iar în retur va fi care pe care. CFR şi Dinamo, care e pe primul loc, au cele mai mari şanse să încheie campionatul pe prima poziţie", a spus Ciucă pentru site-ul oficial al clubului Gloria Bistriţa.

Mădălin Ciucă a afirmat că în prima parte a anului trecut a trăit cea mai neagră perioadă din cariera sa. "2008 s-a încheiat destul de bine pentru mine, însă a început tare prost. Prima jumătate a anului a fost poate cea mai proastă perioadă din viaţa mea. Am avut probleme la Craiova, n-am avut unde să joc. Spre finalul anului, a fost bine. Am venit la Bistriţa, eram total nepregătit la început, veneam după acea perioadă de şase luni când nu mă antrenasem cu vreo echipă, ci doar cu juniorii Craiovei. Apoi, important e că am reuşit să ajung cât de cât la forma dorită şi am jucat cât am putut de bine pentru Gloria. Mă bucur totodată că am fost ferit de accidentări în aceasta perioadă. A doua jumătate a anului pot spune că a fost chiar foarte bună, spre deosebire de prima, cea mai neagră din cariera mea. Per ansamblu, a fost un an cu bune şi rele", a comentat el.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici