Clarin: Ezequiel Lavezzi a fost internat în spital, după o supradoză

În Argentina s-a scris că fostul jucător al lui Napoli şi PSG se află în spital din cauza unei supradoze, variantă negată de fiul său pe Instagram.

856 afișări
Imaginea articolului Clarin: Ezequiel Lavezzi a fost internat în spital, după o supradoză

Ezequiel Lavezzi

Fostul atacant al Napoli şi PSG, Ezequiel Lavezzi, a fost internat sâmbătă după-amiază într-un centru medical din Buenos Aires, după ce a suferit o nouă criză, scrie publicaţia Clarin, potrivit căreia Pocho este însoţit de familie în respectiva unitate sanitară.

Între timp, fiul fotbalistului, Tomás, a negat cu fermitate zvonurile conform cărora tatăl său ar fi fost internat pentru o supradoză. „Este bine şi este tratat. Nu mai inventaţi lucruri care nu sunt adevărate”, a scris tânărul de 18 ani, care joacă în diviziile inferioare ale Unión de Santa Fe, într-un story de Instagram publicat în primele minute ale zilei de duminică.

Fostul internaţional argentinianu, trecut pe la San Lorenzo, PSG şi Napoli, ar fi suferit o recidivă a stării de sănătate şi a fost însoţit de părinţi la tratament.

El a fost internat pe 20 decembrie anul trecut, după o bătaie în Uruguay şi a fost transferat la un spital din Argentina, unde a fost tratat pentru a-şi rezolva problemele de sănătate.

Tot potrivit presei argentiniene, cel poreclit El Pocho a fost internat în clinica Zabala Belgrano, un cartier al capitalei Argentinei, iar apoi a ajuns într-un centru de reabilitare din Boedo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici