Claudio Ranieri a fost demis de la Juventus

Clubul Juventus Torino a anunţat, luni, demiterea antrenorului Claudio Ranieri, aflat în funcţie la gruparea torineză de două sezoane, informează Gazzetta dello Sport.

10 afișări
Imaginea articolului Claudio Ranieri a fost demis de la Juventus

Claudio Ranieri a fost demis de la Juventus (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Juventus comunică demiterea antrenorului Claudio Ranieri. Începând de astăzi (n.r. - luni), conducerea tehnică a primei echipe va fi asigurată de Ciro Ferrara. Juventus îi mulţumeşte lui Claudio Ranieri pentru munca din ultimii doi ani. Noului antrenor, Ciro Ferrara, îi dorim succes", se arată pe site-ul oficial al clubului din Torino.

Cu două etape înainte de finalul anului competiţional, Juventus se află pe locul 3 cu 68 de puncte, la doar unul în faţa echipei AC Fiorentina, la care este legitimat şi atacantul român Adrian Mutu.

În ultimele şapte runde din Il Calcio, Juventus nu a izbutit nicio victorie (şase egaluri şi un insucces), în vreme ce în aceleaşi etape gruparea Viola a înregistrat un bilanţ de şase succese şi o înfrângere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici