Claudio Ranieri, demis de la Inter Milano şi înlocuit cu Andrea Stramaccioni

Tehnicianul Claudio Ranieri a fost demis de la Internazionale Milano, fiind înlocuit cu antrenorul echipei de tineret, Andrea Stramaccioni, anunţă site-ul oficial al clubului italian.

198 afișări
Imaginea articolului Claudio Ranieri, demis de la Inter Milano şi înlocuit cu Andrea Stramaccioni

Claudio Ranieri, demis de la Inter Milano şi înlocuit cu Andrea Stramaccioni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Preşedintele Massimo Moratti şi tot clubul îi mulţumesc lui Claudio Ranieri şi stafului său pentru profesionalism şi pentru modul în care au condus echipa în ultimele luni. FC Internazionale comunică şi faptul că a încredinţat conducerea tehnică lui Andrea Stramaccioni, tehnicianul echipei de tineret, care a câştigat prima ediţie a Next Generation Series", a precizat site-ul inter.it.

Andrea Stramaccioni are 36 de ani şi va fi prezentat, marţi, la centrul sportiv "Angelo Moratti".

La Inter joacă şi fundaşul Cristian Chivu.

Internazionale Milano a fost eliminată în optimile Ligii Campionilor, la 13 martie, de Olympique Marseille, iar duminică a pierdut partida cu Juventus, scor 0-2, aflându-se pe locul 8 în clasament.

Ranieri, în vârstă de 60 de ani, este al 16-lea antrenor demis în acest sezon în Serie A, echipa Cagliari schimbând de trei ori tehnicianul.

Claudio Ranieri preluase Inter Milano în septembrie 2011, după ce a mai pregătit echipele Fiorentina, Valencia, Chelsea, Juventus Torino şi AS Roma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici