Claudiu Niculescu: Piţurcă e isteţ, are soluţiile pentru eliminarea Greciei

Tehnicianul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Claudiu Niculescu, a declarat că selecţionerul Victor Piţurcă este "un antrenor isteţ", care ştie ce este de făcut pentru ca România să treacă de Grecia în barajul pentru Cupa Mondială din 2014.

110 afișări
Imaginea articolului Claudiu Niculescu: Piţurcă e isteţ, are soluţiile pentru eliminarea Greciei

Victor Piturca (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

"Mie nu îmi place să pariez, implicit nici să risc pronosticuri. Pot să vă spun, însă, că eu cred că România poate elimina Grecia şi poate ajunge, după mulţi ani, la un turneu final. Îl cunosc bine pe Victor Piţurcă şi vă spun că ştie să pregătească foarte bine astfel de partide decisive. Este un antrenor isteţ care ştie ce e de făcut, trebuie să avem cu toţii încredere în el, veţi vedea că are soluţiile necesare. Oricum, este o şansă extraordinară pentru toată generaţia şi pentru fotbalul românesc. Trebuie să ajungem la Rio!", a spus Niculescu.

Niculescu are încredere şi în antrenorul echipei Dinamo, Flavius Stoican: "Sunt convins că Stoican va face treabă bună dacă va fi lăsat. Dinamo are, ca şi noi, o echipă tânără, un antrenor tânăr şi jocul a început să se lege, să fie cel pe care îl doresc toţi dinamoviştii."

Partida Grecia - România contând pentru manşa tur a play-off-ului Cupei Mondiale se va disputa, vineri, de la ora 21.45, pe stadionul "Giorgios Karaiskakis" din Pireu, returul fiind programat pe Arena Naţională la 19 noiembrie, începând cu ora 21.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici