Claudiu Niculescu va lipsi de la derbiul Dinamo - Rapid

Atacantul dinamovist Claudiu Niculescu nu va putea evolua în partida cu Rapid, din cadrul etapei a XXII-a a Ligii I, din cauza unei microleziuni fibrilare pe muşchiul piciorului stâng, accidentare care îl va ţine departe de teren pentru trei săptămâni, a declarat medicul echipei, Liviu Bătineanu.

34 afișări
Imaginea articolului Claudiu Niculescu va lipsi de la derbiul Dinamo - Rapid

Claudiu Niculescu va lipsi de la derbiul Dinamo - Rapid (Imagine: Mediafax Foto)

"Claudiu are o microleziune fibrilară pe muşchiul aductor stâng. A fost investigat şi este sigur. Teoretic va lipsi trei săptămâni de pe teren. Ţinând cont că meciul cu Rapid este peste două săptămâni nu cred că este posibil să joace. Doar după trei săptămâni va fi apt de joc. Deocamdată nu are voie să se antreneze, dar o va lua progresiv cu recuperarea. Nu e vorba de repaus de trei săptămâni, după această perioadă va fi apt de joc", a declarat Bătineanu pentru MEDIAFAX.

Claudiu Niculescu a evoluat în meciul Gloria Buzău-Dinamo, de duminică, în care a marcat un gol din lovitură de la 11 metri, dar s-a accidentat şi a fost înlocuit în minutul 34 de Papa Malick.

Partida Dinamo-Rapid, din cadrul etapei a XXII-a a Ligii I, se va disputa vineri, 3 aprilie, de la ora 20.45.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici