Clubul Farul Constanţa, dat în judecată de un hotel din Iaşi

Clubul Farul Constanţa a fost dat în judecată de societatea care administrează Hotelul Orizont din Iaşi pentru neachitarea unei datorii de 21.306 lei. Directorul hotelului, George Moisescu, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că datoria grupării constănţene datează din 13 octombrie 2008.

124 afișări
Imaginea articolului Clubul Farul Constanţa, dat în judecată de un hotel din Iaşi

Clubul Farul Constanţa, dat în judecată de un hotel din Iaşi (Imagine: Cristi Cimpoeş/Mediafax Foto)

"Am solicitat magistraţilor de la Judecătoria Iaşi să-i oblige pe responsabilii clubului Farul Constanţa la plata sumei de 21.306 lei, care se compune dintr-un debit de 8.055 de lei şi penalităţi la întârziere la achitarea facturii emise de SC Hotel Orizont SRL la data de 13 octombrie 2008, cu data scadentă la 24 octombrie 2008. În perioada 11-13 octombrie 2008, am oferit servicii de cazare, precum şi mic dejun, prânz şi cină staff-ului echipei constănţene şi factura nu a fost achitată în întregime. Potrivit contractului, cei de la Farul au achitat un avans, urmând să plătească restul de bani în termen de 10 zile, însă, acest lucru nu s-a mai întâmplat", a declarat George Moisescu.

Primul termen de judecată al acestui proces a fost stabilit pentru 7 septembrie.

Meciul Poli Iaşi - Farul Constanţa a avut loc la 12 octombrie 2008, fiind câştigat de ieşeni, scor 2-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici