Clubul Farul Constanţa solicită suspendarea arbitrului Marius Avram

Clubul Farul Constanţa a făcut un memoriu la Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) în care solicită suspendarea arbitrului Marius Avram şi a asistentului Ioan Onicaş, care au oficiat la partida cu CFR Cluj, scor 0-1, din etapa a XXV-a a Ligii I.

17 afișări
Imaginea articolului Clubul Farul Constanţa solicită suspendarea arbitrului Marius Avram

Clubul Farul Constanţa solicită suspendarea arbitrului Marius Avram (Imagine: Mediafax Foto)

Farul consideră, printre altele, că Avram a acordat avertismente "cu aprecieri în balanţa echidistanţei, diferite în defavoarea FC FARUL ( min. 9 , min. 19 , min. 21 , min. 45 , min. 69 , min. 90 + 1), nu a sancţionat unii jucători ai echipei C.F.R. CLUJ la momentul oportun cu avertismente de cartonaşe galbene incurajand jocul dur prestat de catre acestia asupra jucatorilor FC FARUL sau nu a sancţionat trei atacuri neregulamentare ale jucatorilor echipei CFR Cluj în careul de 16 metri al acesti echipei, asupra jucătorilor Farului".

De asemenea, Farul apreciază că "arbitrul Avram Marius si Asistentul Linie 1 – Onicas Ioan au contribuit decisiv la vicierea rezultatului final al meciului".

"În consecinţă, solicităm suspendarea arbitrului Avram Marius şi a arbitrului asistent Onicas Ioan pe o perioada stabilita de catre Comisia Centrala a Arbitrilor in urma analizarii celor semnalate de catre clubul nostru", se arată în comunicatul Farului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici