Clubul german de fotbal Sankt Pauli deschide o creşă în incita stadionului

Responsabilii grupării germane de fotbal FC Sankt Pauli, din Hamburg, au anunţat deschiderea unei creşe în cadrul stadionului Millerntor, ceea ce constituie o premieră mondială, potrivit promotorilor afacerii.

47 afișări
Imaginea articolului Clubul german de fotbal Sankt Pauli deschide o creşă în incita stadionului

Clubul german de fotbal Sankt Pauli deschide o creşă în incita stadionului (Imagine: www.fcstpauli.com)

Creşa, care va fi denumită "Piraten-Nest" (Refugiul piraţilor), cu referire la simbolul clubului din Hamburg, va avea o capacitate de 100 de copii, cu vârste cuprinse între o lună şi şase ani, potrivit fundaţiei Pestalozzi, care se va ocupa de activitatea acesteia.

În zilele în care echipa de fotbal va disputa meciuri pe teren propriu, suporterii îşi vor putea aduce copiii mici la creşă.

În prezent pe locul 13 în Bundesliga, clubul St. Pauli, ai cărui suporteri îşi exprimă convingerile antirasiste şi se declară împotriva fotbalului ca afacere, nu este primul din campionatul Germaniei care vine în întâmpinarea fanilor. Gruparea Hamburger SV a creat un cimitir nu departe de stadion, în timp ce clubul Hannover '96 a amenajat într-o clinică din oraş o sală de naşteri decorată în culorile echipei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici