Clubul Oţelul Galaţi trece de la ArcelorMittal Galaţi la TNG Group

Clubul Oţelul Galaţi a postat, vineri seară, pe site-ul oficial, un comunicat în care ArcelorMittal Galaţi şi TNG Group anunţă separarea dintre gruparea de fotbal şi combinat şi respectiv transferul către noul acţionar.

446 afișări
Imaginea articolului Clubul Oţelul Galaţi trece de la ArcelorMittal Galaţi la TNG Group

Clubul de fotbal Oţelul Galaţi trece la TNG Group (Imagine: www.otelul.ro)

În comunicat se menţionează că ambele părţi consideră separarea ca fiind deopotrivă în interesul clubului de fotbal, al comunităţii şi al suporterilor.

"Acest transfer către o importantă companie românească va asigura viitorului echipei. Doresc să le mulţumesc acţionarilor anteriori pentru reprezentarea intereselor ArcelorMittal în această activitate, domnului Marius Stan, Primarul Galaţiului, pentru că a adus noul investitor şi suporterilor pentru înţelegere şi răbdare. Vrem să profităm de această ocazie pentru a-i felicita pe jucători şi pe membrii stafului clubului pentru rezultatele excelente pe plan sportiv din ultimii ani. Dorim să transmitem noroc şi succes atât clubului cât şi companiei TNG Group pentru munca lor viitoare de a asigura prezenţa echipei în elita fotbalului. De acum înainte, combinatul va continua să sprijine proiecte comunitare de sănătate şi educaţie", a precizat Bruno Ribo, directorul general al ArcelorMittal Galaţi.

Omul de afaceri Dan Adamescu s-a declarat bucuros de implicarea în acest nou proiect: "Suntem mândri să ne implicăm în acest proiect şi - împreună cu managementul clubului - să continuăm această activitate, să îi asigurăm sustenabilitatea şi să obţinem noi succese sportive. Ca investitor responsabil, abordarea noastră este pentru un proiect pe termen mediu şi lung. Dorim să mulţumim companiei ArcelorMittal Galaţi pentru implicarea de până acum precum şi suporterilor pentru sprijinul lor constant".

TNG - Grupul Nova, acţionarul majoritar al Astra Asigurări, este o companie activă în mai multe domenii - media, construcţii, imobiliare, industria hotelieră, securitate şi energie şi gaze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici