Clubul Sportiv Dinamo se va reorganiza, ca urmare a deciziei lui David

Clubul Sportiv Dinamo se va reorganiza, a decis ministrul Internelor, Cristian David, în urma concluziilor Corpului de control al MIRA.

127 afișări
Imaginea articolului Clubul Sportiv Dinamo se va reorganiza, ca urmare a deciziei lui David

Clubul Sportiv Dinamo se va reorganiza, ca urmare a deciziei lui David (Imagine: Mediafax Foto)

"Urmare a concluziilor desprinse din raportul de control întocmit de către Corpul de control al MIRA, ministrul Cristian David a dispus reorganizarea Clubului Sportiv Dinamo", se arată întt-un comunicat al MIRA.

Potrivit sursei citate, remedierea deficienţelor constatate cu ocazia controlului urmează a fi în responsabilitatea noii structuri de conducere a Clubului.

CS Dinamo, aşteptat cu un proiect de reorganizare în două săptămâni

Conducerea MIRA a cerut CS Dinamo ca în două săptămâni să prezinte un proiect de reorganizare al clubului, în care va fi consultată şi multipla campioană olimpică Elisabeta Lipă, care ar putea prelua conducerea clubului.

Surse din cadrul MIRA au precizat că actualului preşedinte al CS Dinamo, Marcel Popescu, nu i s-au imputat datoriile pe care Fotbal Club Dinamo le are către clubul sportiv.

Marcel Popescu şi Elisabeta Lipă au fost chemaţi, în cursul zilei de joi, la cabinetul ministrului Cristian David, care le-ar fi cerut să încheie disputele din presă legate de preluarea funcţiei de preşedinte al CS Dinamo de către fosta canotoare.

Contactată de MEDIAFAX, Elisabeta Lipă a precizat că nu a fost înştiinţată oficial de preluarea funcţiei de preşedinte al CS Dinamo.

"Într-adevăr a fost ieri (n.r. - joi) o întâlnire, însă nu ni s-a spus nimic în acest sens. Nu mi-a spus nimeni «Doamnă Lipă, de mâine eşti preşedinte la CS Dinamo». De un an se tot vorbeşte de faptul că voi fi preşedinte la Clubul Sportiv Dinamo, dar nu s-a întâmplat absolut nimic. În două-trei zile va ieşi noua organigramă şi atunci vom vedea ce va fi", a spus Lipă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici