CM 2018 Brazilia a câştigat Grupa E! Sud-americanii au învins Serbia, în timp ce Elveţia şi Costa Rica au remizat într-un meci spectaculos.

Brazilia şi Elveţia s-au calificat în optimile Cupei Mondiale, în timp ce Serbia şi Costa Rica au plecat acasă. În urma victoriei cu 2-0, Brazilia a ocupat prima poziţie în grupa şi se va întâlni cu Mexic, în timp ce Elveţia, ocupanta locului secund în grupă, se va duela cu Suedia.

1716 afișări
Imaginea articolului CM 2018 Brazilia a câştigat Grupa E! Sud-americanii au învins Serbia, în timp ce Elveţia şi Costa Rica au remizat într-un meci spectaculos.

CM 2018 Brazilia a câştigat Grupa E! Sud-americanii au învins Serbia, în timp ce Elveţia şi Costa Rica au remizat într-un meci spectaculos.

În ultima etapă din grupa E la Campionatul Mondial s-au duelat Serbia - Brazilia şi Elveţia - Costa Rica. Primul gol a venit de la una dintre favoritele la calificarea în optimile turneului final. Elveţia a deschis recitalul de goluri în minutul 31. Shaqiri a centrat perfect în careu către Embolo, care a reluat cu capul şi i-a aşezat perfect mingea lui Dzemaili în faţa lui Navas. Acesta nu a iertat şi a deschis scorul. La 1-0 pentru Elveţia şi 0-0 în cealaltă partidă, Brazilia cobora pe locul doi, iar elveţienii urcau pe primul loc. Bucuria elveţienilor a durat doar 5 minute. Mijlocaşul brazilian Paulinho a profitat de o centrare perfectă de la colegul său de la Barcelona, Coutinho, şi a reclasat-o pe Brazilia pe primul loc în grupa E.

În repriza a doua, Elveţia a mai primit o "lovitură". Costa Rica a egalat în minutul 56. Waston Manley a înscris cu o lovitură de cap din centrarea lui Joel Campbell. Deşi pentru Costa Rica partida cu Elveţia este doar de palmares, naţionala de peste Ocean nu s-a lăsat şi a vrut să marcheze. Era singura echipă prezentă în Rusia care nu marcase la turneul final, astfel că toate cele 32 de formaţii au punctat cel puţin o dată până acum.

Brazilia şi-a asigurat calificarea în optimi de pe prima poziţie. În minutul 68, Neymar Jr a centrat la colţul scurt dintr-un corner, iar Thiago Silva a atacat mingea, a trimis mingea puternic în plasă şi a stabilit scorul final, 2-0.

În minutul 87, Elveţia a punctat din nou în poarta naţionalei din Costa Rica. Atât autorul golului, cât şi jucătorul care a centrat au intrat pe parcursul meciului. Zakaria a centrat, iar Drmic a făcut 2-1. Elveţia nu a reuşit însă să obţină victoria. Costa Rica a primit un penalty în minutele de prelungire, iar Bryan Ruiz a transformat lovitura de la 11 metri. Elveţia a remizat, 2-2, cu selecţionata din Costa Rica, dar s-a calificat în optimile Cupei Mondiale de pe poziţia a doua, acolo unde se va duela cu Suedia, în timp ce Brazilia se va întâlni cu Mexic.

Serbia - Brazilia 0-2

Serbia: Stojkovic - Rukavina, Milenkovic, Veljovic, Kolarov - Matic, Milinkovic-Savic - Tadic, Ljajic, Kostic - Mitrovic
Rezerve: Dmitrovic, Rajkovic - Grujic, B. Ivanovic, Jovic, Milivojevic, Prijovic, Radonjic, Rodic, Spajic, Tosic, Zivkovic


Brazilia: Alisson - Fagner, T. Silva, Miranda, Marcelo - Paulinho, Casemiro - Willian, Coutinho, Neymar - G. Jesus
Rezerve: Ederson, Cassio - Marquinhos, R. Augusto, Taison, Geromel, Filipe Luis, Fred, Fernandinho


Elveţia - Costa Rica 2-2

Elveţia: Sommer - Lichtsteiner, Schar, Akanji, R. Rodriguez - Xhaka, Behrami - Shaqiri, Dzemaili, Embolo - Gavranovic
Rezerve: Burki, Mvogo, Djourou, Drmic, Elvedi, G. Fernandes, Freuler, Lang, Moubandje, Seferovic, Zakaria


Costa Rica: Navas - Gamboa, Acosta, Gonzalez, Manley, Oviedo - Colindres, Borges, Guzman Perez, B. Ruiz, J. Campbell
Rezerve: Pemberton, Moreira - Azofeifa, Bolanos, Calvo, Duarte, Gutierrez, Smith, Tejeda, Urena, Venegas, Wallace

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici