CM 2018: Suedia a câştigat cu 1-0 partida din optimile Cupei Mondiale, cu Elveţia

Suedia s-a impus în meciul din optimile de finală ale Cupei Mondiale, împotriva Elveţiei, scor 1-0 prin golul marcat de Forsberg, şi va juca în sferturi împotriva învingătoarei dintre Anglia şi Columbia

144 afișări
Imaginea articolului CM 2018: Suedia a câştigat cu 1-0 partida din optimile Cupei Mondiale, cu Elveţia

CM 2018: Suedia a câştigat cu 1-0 partida din optimile Cupei Mondiale, cu Elveţia

Cele două echipe au început slab, dar suedezii puteau marca în prima parte prin Berg şi Ekdal. Elveţienii puteau înscrie şi ei prin Dzemaili şi Xhaka. Toivonen a tras peste poarta în debutul reprizei secunde, iar Forsberg a marcat unicul gol al partidei în minutul 66, după o combinaţi cu Toivonen încheiată cu un şut din afara careului, deviat nefericit de Akanji în propria poartă.

Suedia este echipa calificată de pe primul loc din grupa F, cu 6 puncte, la egalitate cu ocupanta locului doi, Mexic. Elveţia a remizat în grupa E cu una din favoritele la câştigarea trofeului, Brazilia, scor 1-1, ocupând locul secund la finalul celor trei meciuri din grupe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici