Codrea: Obiectivul nostru e salvarea de la retrogradare

Mijlocaşul echipei AC Siena, Paul Codrea, a declarat, miercuri, că obiectivul formaţiei sale este salvarea de la retrogradare, iar el îşi doreşte să fie un jucător de bază în viitorul sezon, informează agenţia Datasport.

8 afișări
Imaginea articolului Codrea: Obiectivul nostru e salvarea de la retrogradare

Codrea: Obiectivul nostru e salvarea de la retrogradare (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"Vreau să devin un jucător de bază la Siena şi cu toţii ne dorim să ne salvăm de la retrogradare. Suntem un grup, concurenţa pe posturi e mare, dar e normal să fie aşa. Eu, la fel ca şi coechipierii mei, dau totul la antrenamente şi îmi doresc să fiu pregătit pentru momentul în care antrenorul se va baza pe mine", a spus Codrea.

Mojlocaşul român a afirmat că cel mai bine se simte în postura de închizător.

"Nu ştiu ce rol voi avea, important este să mă aflu pe teren. Îmi place să joc închizător în faţa apărării şi cred că mă pot adapta la sistemul 4-4-2, deşi în ultimii ani am jucat mai mult într-un sistem cu trei mijlocaşi", a precizat Codrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici