Colţescu: Nu sunt labil psihic

Arbitrul craiovean Sebastian Colţescu, care, potrivit fostului preşedinte al CCA, Ion Crăciunescu, a avut două tentative de sinucidere, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă susţinută la Piteşti, că nu este labil psihic şi a precizat că s-au spus multe neadevăruri despre el.

36 afișări
Imaginea articolului Colţescu: Nu sunt labil psihic

Colţescu: Nu sunt labil psihic (Imagine: Mediafax Foto)

"Am venit în faţa dumneavoastră la insistenţele domnului preşedinte (n.r. - preşedintele CCA, Gheorghe Constantin) şi să vă spun că nu sunt labil psihic, aşa cum s-a spus, şi să vedeţi că vorbesc şi gândesc normal. În aceste zile s-au scris şi s-au spus despre mine multe neadevăruri. Din păcate, au fost jignite persoane care nu meritau, precum fosta soţie şi prietena mea. Ziariştii care au fost în casă la mine au văzut că nu am nicio problemă şi despre mine s-au spus multe neadevăruri. Peste cîteva zile voi spune întreaga mea poveste într-o conferinţă de presă", a spus Colţescu, la sediul AJF Argeş, unde a venit împreună cu preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Gheorghe Constantin.

Gheorghe Constantin a precizat că a organizat conferinţa de presă cu Sebastian Colţescu pentru a demonstra că acesta gândeşte normal. "L-am adus pe Sebastian Colţescu pentru a se vedea că vorbeşte şi gândeşte normal şi că tot ce s-a spus în presă despre el a fost exagerat. Nu este pregătit să susţină o conferinţă de presă, dar acum va spune doar câteva cuvinte, urmând ca peste două, trei zile să susţină o conferinţă de presă", a spus Gheorghe Constantin.

Şeful CCA consideră că şi instituţia pe care o conduce are o vină în ceea ce priveşte situaţia actuală a lui Sebastian Colţescu. "Pretenţiile noastre sunt mai mari la Colţescu decât la un alt arbitru din pluton. După ce a greşit, am spus că va fi reţinut de la delegări până la iarnă. Acest lucru, precum şi problemele familiale l-au afectat foarte mult. Acum, Colţescu va lua totul de la cap, şi viaţa personală, şi cariera de arbitru. Este foarte afectat de cele ce s-au scris despre el şi îl vom ajuta să treacă mai repede peste acest moment greu al carierei lui", a mai spus Constantin.

Preşedintele CCA a precizat că intenţiona să-l delege pe Sebastian Colţescu la meciuri din Liga a II-a şi a III-a dar acum nu ştie când va arbitra din nou centralul craiovean. "Să nu credeţi că lui Colţescu nu-i este ruşine de meciurile în care a greşit. Aşa este în arbitraj, greşesc ei cei mai mari arbitrii. Nu ştiu cu exactitate când va reveni. Noi chiar intenţionam să-l delegăm la meciurile din liga a II-a şi a III-a, dar acum vom analiza situaţia lui şi repet, îl vom susţine", a adăugat Constantin.

Arbitrul Sebastian Colţescu a încercat, vineri seară, să se arunce de la fereastra apartamentului său din Craiova, aceasta fiind, potrivit lui Ion Crăciunescu, a doua tentativă de suicid a "centralului" craiovean.

Arbitrul se află în stare de suspendare după ce a fost reţinut de la delegări până la sfârşitul turului de către CCA, după greşelile comise în meciul Gaz Metan Mediaş - FC Braşov, scor 0-0, din etapa a V-a a Ligii I, care a avut loc în 22 august. Lui Colţescu i s-a reproşat atunci că nu a acordat Gazului două lovituri de la 11 metri şi nu a eliminat doi jucători braşoveni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici