Coman a efectuat primul antrenament cu FC Braşov

Portarul Dănuţ Coman, care a semnat înainte de Crăciun un contract valabil patru sezoane şi jumătate cu FC Braşov, a revenit în ţară după tratamentul efectuat la clinica Isokinetic de la Bologna şi a efectuat, luni, primul antrenament alături de noii săi colegi.

18 afișări
Imaginea articolului Coman a efectuat primul antrenament cu FC Braşov

Coman a efectuat primul antrenament cu FC Braşov (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"Abia aşteptam să vin la echipă. Îmi era tare dor de antrenamente, de colectiv, să fac mişcare cu băieţii. Chiar dacă este primul antrenament, m-am acomodat rapid. Eu sunt de fel un tip sociabil, iar băieţii sunt foarte prietenoşi şi ei. În plus, îi ştiam deja pe mulţi dintre ei", a spus Coman, care a lipsit şi de la reunirea echipei.

Dănuţ Coman a afirmat că la Bologna a avut ocazia de a-l întâlni pe unul dintre portarii pe care i-a admirat, fostul component al reprezentantivei Italiei, Gianluca Pagliuca. "La recuperare la Bologna am mers pentru a mă asigura că nu mai am probleme, în urma unei accidentări suferite la echipa a doua a Rapidului. Acum sunt bine şi mă bucur că la Bologna am avut şansa de a cunoaşte oameni extraordinari, printre care şi pe fostul mare portar Pagliuca. Este un om extraordinar şi sunt mândru că l-am întâlnit la Bologna şi că am putut lucra cu el. Este unul dintre idolii mei", a menţionat Coman.

Portarul susţine că FC Braşov poate să îşi îndeplinească obiectivul în acest sezon, calificarea în Cupa UEFA. El a adăugat că i-ar fi plăcut ca şi fostul său coleg la Rapid, Ionuţ Mazilu, să semneze cu gruparea ardeleană. "Normal că ar fi fost bine să vină Ionuţ Mazilu la Braşov. Eu am vorbit cu el, dar din păcate nu a depins de mine sau de el, ci de conducerile celor două cluburi. Era clar un plus pentru că Ionuţ marchează multe goluri la echipele la care joacă. Asta este, perioada de transferări mai durează, astfel că e timp pentru ca cei din conducere să se gândească la altcineva, dacă vor considera că este cazul", a precizat fotbalistul.

Dănuţ Coman le va face o vizită foştilor colegi de la Rapid, aflaţi acum în cantonament la Poiana Braşov. "Voi merge chiar în această seară (n.r. - luni seara) la băieţi, în cantonament. Îmi e dor de ei, de atmosfera de la Rapid şi de tot ce înseamnă Rapidul pentru mine, dar acum eu sunt la Braşov şi asta e tot ce contează", a încheiat Coman.

Citeşte şi:

Boya, în atenţia clubului AS Monaco

Goian ar putea ajunge la Spartak Moscova

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici