Coman: Dacă Rapid îmi face o ofertă îi voi da curs indiferent de celelalte propuneri

Portarul Dănuţ Coman, care şi-a reziliat contractul cu FC Braşov, a declarat vineri agenţiei MEDIAFAX că în situaţia în care clubul Rapid îi va face o propunere îi va da curs indiferent de celelalte oferte de transfer.

18 afișări
Imaginea articolului Coman: Dacă Rapid îmi face o ofertă îi voi da curs indiferent de celelalte propuneri

Coman: Dacă Rapid îmi face o ofertă îi voi da curs indiferent de celelalte propuneri (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Sunt jucător liber de contract, tocmai mi-am reziliat înţelegerea cu FC Braşov şi vreau să mă liniştesc puţin înainte de a lua o decizie privind viitorul meu. Oricum, în câteva zile sunt sigur că voi semna cu un club. Nu ştiu care va fi următoarea mea destinaţie, am mai multe oferte. Am discutat cu mai mulţi impresari şi pot spune că una dintre oferte este din străinătate. Cu cei de la Rapid nu am vorbit deocamdată. Dar dacă Rapid îmi va face o ofertă îi voi da curs indiferent de celelalte propuneri. Am spus de multe ori că ţin foarte mult la această echipă, aşa că e clar că este prima mea opţiune. Dar, repet, deocamdată nu am discutat nimic cu domnul Dinu Gheorghe"', a explicat portarul.

Coman nu a dorit să dezvăluie dacă în momentul de faţă mai are de încasat bani de la FC Braşov.

"Am ajuns la o înţelegere de comun acord cu domnul Neculaie. Dacă am bătut palma înseamnă că e şi în avantajul meu această reziliere. Nu am ce să spun mai mult", a menţionat portarul.

Portarul Dănuţ Coman a depus săptămâna trecută un memoriu la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor a LPF pentru a deveni liber de contract, din cauza restanţelor financiare pe care FC Braşov le avea faţă de el. Întrunită marţi, Comisia a judecat cazul, dar a rămas în pronunţare pentru 10 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici