Coman: La Rapid cei mai afectaţi sunt jucătorii şi suporterii

Portarul echipei FC Braşov, Dănuţ Coman, a declarat, miercuri, la Aeroportul Henri Coandă, că cei mai afectaţi de situaţia în care se află Rapid sunt jucătorii şi suporterii, precizând că este normal ca fanii să organizeze un miting de protest.

15 afișări
Imaginea articolului Coman: La Rapid cei mai afectaţi sunt jucătorii şi suporterii

Coman: La Rapid cei mai afectaţi sunt jucătorii şi suporterii (Imagine: Mediafax Foto)

"La Rapid cei mai afectaţi sunt jucătorii şi suporterii. E normal ca suporterii să facă miting, ei ţin mult la Rapid, au fost întotdeauna alături de echipă, chiar şi în momentele grele. Sper ca şi în continuare să ajute cât mai mult echipa. Cert e că jucătorii chiar nu meritau acest lucru. Ei muncesc în fiecare zi şi s-a văzut în ce condiţii. Eu cred că ar trebui ca cei din conducere să fie mai apropiaţi de jucători, să le ofere ceea ce merită şi ce este scris în contract. Eu unde voi fi le voi ţine pumnii", a spus portarul care s-a transferat în luna decembrie de la Rapid la FC Braşov.

Întrebat dacă s-ar mai întoarce vreodată la Rapid, Coman a răspuns: "Ce va fi în viitor vom vedea. Deocamdată, sunt la Braşov, am fost primit bine aici, mă simt bine, băieţii sunt extraordinari, la fel şi conducerea. Am petrecut poate cea mai frumoasă perioadă a mea ca fotbalist la Rapid. Niciodată nu am trădat această echipă. Dar din păcate unii oameni din conducere m-au trădat pe mine şi au făcut ca plecarea mea să fie cât mai rapidă. Eu mi-am dorit să merg acolo unde sunt apreciat. Am trecut printr-o perioadă grea la Rapid atunci când am fost trimis la echipa a doua, consider eu pe nedrept. Dar asta a fost situaţia, aşa au dorit nişte oameni minunaţi de la Rapid, ca eu, Emil Dică şi alţi jucători, să mergem la echipa a doua. Dar am trecut cu bine peste acea perioadă".

Dănuţ Coman speră ca la FC Braşov să nu se facă simţită criza financiară. "Nu pot să spun dacă se simte acum, pentru că eu nu am avut bani de luat de la Braşov. Dar eu am văzut că băieţii sunt liniştiţi, sunt motivaţi. Aşa că eu sper să nu se resimtă criza asta", a precizat jucătorul formaţiei braşovene.

Coman a adăugat că se înţelege bine cu Bogdan Stelea la FC Braşov, de la care spune că are numai de învăţat. "Mă înţeleg foarte bine cu Bogdan Stelea, am multe de învăţat de la el. Este unul dintre cei mai buni portari pe care i-a avut România şi sper să avem o colaborare bună, iar cel mai bun să apere", a menţionat Dănuţ Coman.

Lotul echipei FC Braşov a plecat, miercuri, în acelaşi avion cu jucătorii formaţiei Unirea Urziceni, în turneul de pregătire de la Oliva Nova (Spania) care se va încheia la 1 februarie. Lotul alcătuit de antrenorul Răzvan Lucescu pentru acest stagiu este compus din 26 de jucători: Dănuţ Coman, Bogdan Stelea, Gabi Kajcsa, Ionuţ Voicu, Octavian Abrudan, Cristian Oros, Bogdan Niculae, Nicolae Constantin, Rui Duarte, Cristian Ionescu, Emanuel Popa, Ezequias Tavares, Adrian Senin, Mihai Roman, Marius Măldărăsanu, Robert Ilyes, Alexandru Benga, Paulo Adriano, Cătălin Munteanu, Marian Cristescu, Alexandru Mateiu, Attila Hadnagy, Mugurel Buga, Romeo Surdu, Sabrin Sburlea şi Iulian Dedu.

În Spania, FC Braşov va disputa patru partide amicale cu FC Zurich (Elveţia) la 24 ianuarie, cu Levante (Spania) la 27 ianuarie, cu Wisla Cracovia (Polonia) la 29 ianuarie şi cu Şahtior Doneţk (Ucraina) la 31 ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici