Coman: Noi suntem vinovaţi de ratarea obiectivului de a juca în UCLr

Portarul echipei Rapid, Dănuţ Coman, a declarat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că jucătorii sunt vinovaţi pentru ratarea obiectivului de a evolua în ediţia viitoare a Ligii Campionilor şi nu problemele care au apărut în timpul sezonului la nivelul conducerii tehnice şi administrative.

11 afișări
Imaginea articolului Coman: Noi suntem vinovaţi de ratarea obiectivului de a juca în UCLr

Coman: Noi suntem vinovaţi de ratarea obiectivului de a juca Liga Campionilor (Imagine: MEdiafax Foto)

"Cei mai vinovaţi pentru ratarea obictivului de a juca în Liga Campionilor suntem noi, jucătorii. Pentru că indiferent ce s-a întâmplat, noi suntem artizanii principali şi totul a depins numai de noi. Într-adevăr, au fost probleme la toate nivelurile, dar nu trebuie să învinuim pe nimeni, nu trebuie să găsim ţapi ispăşitori în altă parte. Trebuie să ne uităm în vestiarul nostru. Sperăm ca pe viitor să fie toată lumea de partea noastră, şi conducerea, şi suporterii, să fim uniţi pentru a câştiga campionatul", a spus Coman.

Portarul susţine că în aceste ultime etape jucătorii rapidişti vor face totul pentru locul trei al clasamentului. "E frustrant că nu ne putem lupta şi noi pentru primul loc, dar asta este viaţa. Sperăm ca anul viitor să fim mai buni şi să câştigăm titlul. Acum, la prima vedere pare că nu mai există prea multă motivaţie pentru noi, mai ales că deja avem asigurată participarea în Cupa UEFA, dar noi ne dorim foarte mult să terminăm campionatul pe locul trei", a afirmat jucătorul rapidist.

Dănuţ Coman nu este dispus să se menajeze pe acest final de campionat, chiar dacă în acest fel riscă o accidentare şi implicit ratarea participării cu echipa naţională a României la Euro 2008. "Eu de câte ori am fost accidentat niciodată n-am stat să îmi revin complet. Am jucat întotdeauna cu sufletul pentru Rapid, chiar dacă nu eram refăcut am intrat pe teren. Nu mă voi menaja deloc. Ţin foarte mult la acest club şi voi da totul pentru Rapid", a adăugat Coman.

Prezent la conferinţa de presă, mijlocaşul Costin Lazăr a declarat că decizia Curţii de Arbitraj pentru Fotbal, care a menţinut sancţiunea dictată de Comisia de Disciplină a FRF în "cazul bricheta", nu reprezintă nicio supriză pentru el. "N-a fost nicio surpriză, deja ne-am obişnuit", a adăugat Lazăr.

Mijlocaşul a menionat că şi-ar dori ca CFR Cluj să câştige titlul în acest sezon. "Eu mi-aş dori să câştige CFR titlul. Dacă nu suntem noi, atunci măcar să câştige titlul o echipă din provincie, pentru că nu s-a mai întâmplat de mult lucrul acesta", a spus jucătorul rapidist.

Referitor la schimbările pe care le anunţă noua conducere a clubului din vară, atât la nivelul conducerii tehnice cât şi în cadrul lotului, pentru vara acestui an, Costin Lazăr a afirmat în glumă: "Ce schimbări? Poate o să avem şi noi autocar, altfel ce schimbări?".

După conferinţa de presă, Dănuţ Coman şi Costin Lazăr au pus un pariu, cine înscrie mai multe goluri de la 11 metri în poarta apărată de antrenorul Marian Rada. Lazăr a pierdut întrecerea, şi, conform pariului, a fost legat cu o sfoară de bările verticale ale porţii, în timp ce Coman şi Rada au şutat spre el încercând să îl lovească.

(Serviciul AUDIO al agenţiei MEDIAFAX vă pune la dispoziţie înregistrarea declaraţiilor făcute de jucătorii Dănuţ Coman şi Costin Lazăr. Pentru a beneficia de acest serviciu puteţi accesa adresa de internet http://audio.mediafax.ro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici