Comisia de Anchetă a FRF: Mircea Sandu nu a influenţat comisiile în "cazul valiza"

Comisia desemnată în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF, din data de 5 iulie, să analizeze dacă preşedintele Mircea Sandu s-a implicat în procesul de luare a deciziilor în cazul valiza, a ajuns la concluzia că acesta nu a intervenit în niciun fel asupra hotărârilor comisiilor.

13 afișări
Imaginea articolului Comisia de Anchetă a FRF: Mircea Sandu nu a influenţat comisiile în "cazul valiza"

Comisia de Anchetă a FRF: Mircea Sandu nu a influenţat comisiile în "cazul valiza"

La data de 5 iulie, a fost creată o Comisie de Anchetă alcătuită din preşedintele FRF, Mircea Sandu, preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, secretarul general al FRF, Adalbert Kassai, şi vicepreşedintele FRF, Patriţiu Abrudan, care a trebuit să analizeze dacă şeful FRF a avut vreun amestec în deciziile luate de Comisiile de Disciplină, Apel şi CAF în cazul "valiza".

Echipa Steaua Bucureşti a fost penalizată, la 4 iunie, cu şapte puncte, iar formaţia Universitatea Cluj cu şase puncte de către Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal (FRF), după scandalul "valiza cu bani" din ultima etapă a Ligii I, sezonul 2007/2008. De asemenea, finanţatorul Gigi Becali a fost suspendat timp de doi ani şi i s-a interzis accesul pe orice stadion pe aceeaşi perioadă şi a primit o amendă de 200.000 de lei, iar preşedintele grupării ardelene, Anton Doboş, a primit aceeaşi sancţiune ca Gigi Becali.

De asemenea, jucătorii Gigel Coman (Universitatea Cluj) şi Petre Marin (Steaua) au fost suspendaţi câte şase luni şi amendaţi cu 180.000 de lei.

Memoriul grupării Steaua a fost admis, joi, de către Curtea de Arbitraj pentru Fotbal, care a anulat toate deciziile luate de Comisia de Disciplină. Becali a primit o suspendare de şase luni, care nu îi interzice accesul pe stadion. La ieşirea din sediul FRF, Gigi Becali l-a acuzat pe Mircea Sandu că a stat la baza "regiei" prin care Steaua a fost depunctată pentru a fi exclusă din Liga Campionilor şi că acesta "comandă" comisiile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici