Comisia de Disciplină a respins cererea CFR de ridicare a sancţiunilor

Comisia de Disciplină a FRF a respins, vineri, ca inadmisibilă cererea clubului CFR Cluj de ridicare a sancţiunilor, penalizarea de 24 de puncte şi interzicerea la legitimarea de fotbalişti, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul LPF.

89 afișări
Imaginea articolului Comisia de Disciplină a respins cererea CFR de ridicare a sancţiunilor

Comisia de Disciplină a respins cererea CFR de ridicare a sancţiunilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cererea clubului CFR Cluj de ridicare a sancţiunilor, 24 de puncte penalizare şi interzicerea la legitimarea de fotbalişti, din cauza datoriilor neachitate către foştii jucători Vasile Maftei, Claudiu Voiculeţ, Laszlo Sepsi, Ioan Hora şi Ionel Stana a fost respinsă ca inadmisibilă", au declarat sursele citate.

Tot în această săptămână, Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a respins cererea clubului CFR Cluj de suspendare a sancţiunii cu depunctarea, dictată de Comsia de Disciplină a FRF, până la judecarea recursului de către instanţa de la Lausanne, a declarat, agenţiei MEDIAFAX, preşedintele AFAN, Emilian Hulubei.

La 4 februarie, Comisia de Disciplină a FRF a sancţionat CFR Cluj pentru neexecutarea hotărârilor Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor (CNSL), în speţă neachitarea datoriilor către cinci fotbalişti, cu interzicerea dreptului de a transfera sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi scăderea a câte patru puncte pentru fiecare dosar, 24 de puncte în total. Cei cinci jucători sunt Daniel Stana, Laszlo Sepsi, Claudiu Voiculeţ, Ioan Hora şi Vasile Maftei, cu menţiunea că ultimul a avut două dosare deschise la CNSL.

Comisia de Recurs a FRF a respins, la 20 februarie, memoriul grupării CFR Cluj, menţinând sancţiunea cu 24 de puncte de penalizare dictată de Comisia de Disciplină,

Astfel, CFR Cluj, care ocupa locul 2 în clasamentul Ligii I la finalul turului, cu 34 de puncte, a ajuns pe ultimul în clasamentul Ligii I. Formaţia ardeleană are acum 11 puncte, după 20 de etape.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici