Comisia de Disciplină a respins excepţiile invocate de CS U Craiova, acordând termen pentru vineri

Comisia de Disciplină a respins excepţiile invocate de CS Universitatea Craiova, şi anume nelegalitatea sesizării şi prematuritatea ei, acordând termen pentru vineri în cazul grupării oltene care a obţinut pe teren promovarea în Liga I, dar aşteaptă decizia forului de la Bucureşti, informează frf.ro

332 afișări
Imaginea articolului Comisia de Disciplină a respins excepţiile invocate de CS U Craiova, acordând termen pentru vineri

Comisia de Disciplină a respins excepţiile invocate de CS U Craiova, acordând termen pentru vineri (Imagine: Mediafax Foto)

"La termenul de azi, 4 iunie 2014, Comisia a respins excepţia nelegalei sesizări a Comisiei de Disciplină şi a neregularităţii actului de sesizare invocate de Clubul Sportiv U Craiova, ca neîntemeiate. A respins excepţia prematurităţii sesizării Comisiei de Disciplină, ca rămasă fără obiect şi a acordat termen pentru data de 6 iunie 2014 rămânând învestită cu soluţionarea cererilor formulate de Asociaţia Fotbal Club ASA 2013 Târgu Mureş şi Clubul Sportiv Municipal Râmnicu Vâlcea", se arată pe site-ul FRF.

ASA Târgu Mureş şi CSM Râmnicu Vâlcea contestă promovarea echipei CS Universitatea Craiova în Liga I.

CS Universitatea a obţinut promovarea din punct de vedere sportiv, dar Comisia de Disciplină a FRF urmează să ia o decizie în privinţa clubului oltean. Comisia trebuie să se pronunţe, la solicitarea conducerii FRF, asupra îndeplinirii sau neîndeplinirii condiţiilor de promovare în Liga I de către gruparea olteană, care este afiliată doar provizoriu.

Situaţia CS Universitatea Craiova este neclară deoarece Statutul FRF prevede la articolul 54, punctul 2 că "pentru a promova într-un eşalon competiţional superior calitatea de membru afiliat al unui club trebuie să aibă o durată - în momentul începerii sezonului competiţional următor - de cel puţin trei ani consecutiv".

În 28 aprilie, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu a anunţat că dreptul de promovare al echipei CS Universitatea Craiova va fi stabilit printr-o decizie a Comisiei de Disciplină a FRF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici