Comisia de Disciplină a respins memoriul clubului Oţelul, iar Cârţu poate sta vineri pe bancă

Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal, întrunită joi, a respins ca neîntemeiat memoriul clubului Oţelul Galaţi privind neexecutarea hotărârii de suspendare de către antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu.

13 afișări
Imaginea articolului Comisia de Disciplină a respins memoriul clubului Oţelul, iar Cârţu poate sta vineri pe bancă

Comisia de Disciplină a respins memoriul clubului Oţelul, iar Cârţu poate sta vineri pe bancă (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

În consecinţă, Cârţu are dreptul de a-şi conduce echipa de pe bancă la meciul Oţelul Galaţi - Pandurii Târgu Jiu, programat, vineri, de la ora 14.00, în cadrul etapei a XXV-a a Ligii I.

Sorin Cârţu a primit şase etape de suspendare pentru gestul de mâini încătuşate, făcut la adresa arbitrului Augustus Constantin, la finalul partidei cu Unirea Urziceni, de pe teren propriu, disputată în 24 octombrie 2009, în etapa a XI-a a Ligii I. La 28 octombrie 2009, el şi-a reziliat contractul cu gruparea gorjeană.

La 17 martie, Sorin Cârţu a fost reinstalat antrenor principal la Pandurii, după ce Liviu Ciobotariu a demisionat. De la revenirea la Pandurii, Cârţu a stat pe bancă la două partide, cu CFR Cluj, scor 0-1, şi cu Steaua, scor 0-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici