Comisia de Disciplină a suspendat litigiile clubului CFR Cluj cu foştii jucători, în urma insolvenţei

Comisia de Disciplină a FRF a suspendat litigiile pe care CFR Cluj le are cu foştii săi jucători privind recuperarea sumelor contractuale restante ca urmare a deschiderii procedurii de insolvenţă de către gruparea ardeleană, informează site-ul oficial al LPF.

275 afișări
Imaginea articolului Comisia de Disciplină a suspendat litigiile clubului CFR Cluj cu foştii jucători, în urma insolvenţei

Comisia de Disciplină a suspendat litigiile clubului CFR Cluj cu foştii jucători în urma insolvenţei (Imagine: Shutterstock)

"Comisia a admis cererea de suspendare formulată de CFR Cluj până la soluţionarea şi rămânerea definitivă a cererii de deschidere a procedurii insolvenţei, cerere ce face obiectul dosarului nr. 134 / 1285/ 2015 aflat pe rolul Tribunalului specializat Cluj", se menţionează în soluţia Comisiei de Disciplină.

Cei unsprezece jucători ale căror litigii privind recuperarea restanţelor salariale de la CFR Cluj au fost suspendate sunt: Damjan Djokovici, Daniel Stana, Liviu Ganea, Rui Pedro Couto Ramalho, Laszlo Sepsi, Javier Rodriguez Velayos, Felice Piccolo, Mihai Mincă, Vasile Maftei (dosarele 185 şi 189), Claudiu Voiculeţ şi Ioan Hora.

Având în vedere că instanţa a deschis procedura de insolvenţă, fotbaliştii îşi mai pot recupera salariile restante de la CFR Cluj prin înscrierea la masa credală.

Tribunalul Specializat Cluj a admis, la 4 februarie, cererea societăţii care administrează clubul CFR Cluj de deschidere a procedurii generale a insolvenţei, stabilind termen pentru continuarea procesului data de 8 mai.

Conform hotărârii instanţei, termenul limită pentru depunerea cererilor de admitere a creanţelor este 23 martie 2015, iar termenul limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar al creanţelor este 13 aprilie 2015.

Termenul limită pentru soluţionarea eventualelor contestaţii şi pentru afişarea tabelului definitiv al creanţelor a fost fixat de instanţă pentru 8 mai 2015.

CFR Cluj, care de anul trecut se confruntă cu o acută criză financiară, este unul dintre cele şase cluburi din Liga I care se află în prezent în insolvenţă alături de FC Rapid, Universitatea Cluj, Oţelul Galaţi, FC Dinamo şi Petrolul Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici