Comisia de Recurs a redus sancţiunea lui Marian Iancu la trei luni

Comisia de Recurs din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal a admis în parte memoriul preşedintelului FC Timişoara, Marian Iancu, schimbând încadrarea şi reducând sancţiunea la doar trei luni de suspendare şi 14.000 de lei penalitate sportivă, informează, vineri, site-ul oficial al LPF.

47 afișări
Imaginea articolului Comisia de Recurs a redus sancţiunea lui Marian Iancu la trei luni

Comisia de Recurs a redus sancţiunea lui Marian Iancu la trei luni (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Comisia de Disciplină îl sancţionase pe Iancu, la 10 martie, cu şase luni de suspendare şi penalitate financiară de 150.000 de lei pentru declaraţii jignitoare la adresa conducerii Federaţiei Române de Fotbal.

De asemenea, Comisia de Recurs a redus sanţiunea dictată de Comisia de Disciplină la 24 februarie împotriva delegatului clubului Universitatea Craiova, Silvian Cristescu, la două luni de suspendare şi penalitate de 4.600 de lei.

Trimis în tribună la meciul cu Dinamo de arbitrul Augustus Constantin pentru proteste, Cristescu primise iniţial patru luni de suspendare şi 13.600 lei penalitate financiară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici