Comsia de Apel a FRF a anulat suspendarea terenului Gloriei Buzău

Comisia de Apel a FRF a anulat, joi, suspendarea de o etapă a terenului echipei Gloria Buzău, dictată de Comisia de Apel, reducând de asemenea şi penalitatea financiară de la 30.000 la 15.000 de lei, a declarat, agenţiei MEDIAFAX, ofiţerul de presă al LPF, Adrian Ionescu.

12 afișări
Imaginea articolului Comsia de Apel a FRF a anulat suspendarea terenului Gloriei Buzău

Comsia de Apel a FRF a anulat suspendarea terenului Gloriei Buzău (Imagine: Mediafax Foto)

Gruparea Gloria Buzău fusese sancţionată de Comisia de Disciplină a FRF cu disputarea unui meci cu porţile închise şi penalitate financiară de 30.000 de lei, în urma incidentelor de la partida cu Poli Iaşi, din cadrul etapei a XXI-a a Ligii I, când mai mulţi spectatori au pătruns pe teren, iar atacantul oaspeţilor Andrei Cristea a fost ameninţat de un fan buzoian.

Totodată, Comisia de Apel a respins memoriul clubului Ceahlăul Piatra Neamţ împotriva hotărârii Comisiei pentru Statutul Jucătorului (CSJ) în cazul fotbaliştilor Narcis Răducan şi Constantin Schumacher. Gruparea moldoveană fusese obligată de CSJ să achite ratele restante din contractele celor doi fotbalişti.

Apelul grupării Oţelul Galaţi în ceea îi ce priveşte pe jucătorii Gabriel Paraschiv şi Janos Szekely a fost admis în parte, suspendările acestora fiind reduse de la două la o singură etapă.

De asemenea, Comisia de Apel se va pronunţa în cadrul şedinţei de săptămâna viitoare în ceea ce priveşte memoriul patronului clubului Farul Constanţa, Gheorghe Bosânceanu. Pe 12 februarie, Comisia de Disciplină a FRF a decis în unanimitate interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal pentru două luni şi o penalitate sportivă de 12.000 de lei pentru Gheorghe Bosânceanu. Oficialul grupării din Constanţa a fost sancţionat pentru afirmaţiile făcute în turul campionatului, când a declarat că FC Dinamo influenţează arbitrajele din Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici