Conceicao: CFR a fost mai eficace astãzi

Antrenorul formaţiei CFR Cluj, portughezul Antonio Conceicao, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că echipa sa a fost mai eficace în derbiul cu Rapid, câştigat de gruparea clujeană cu scorul de 4-1 (2-1).

13 afișări
Imaginea articolului Conceicao: CFR a fost mai eficace astãzi

Conceicao: CFR a fost mai eficace astãzi (Imagine: Mircea Roșca/Mediafax Foto)

"Am demonstrat azi că CFR Cluj are valoare. Am întâlnit Rapid, echipa de pe primul loc şi sunt foarte bucuros de victorie. La început, nu credeam că va fi acest scor. Ambele echipe sunt valoroase, dar noi am reuşit să fructificăm aproape fiecare ocazie pe care am avut-o. Nu asta este diferenţa de valoare dintre cele două echipe, nu acest lucru îl spune rezultatul. Rapid e o echipă bună, care se va lupta pentru titlu până la sfârşitul campionatului. Diferenţa de azi a făcut-o CFR, care a jucat foarte bine tactic, a făcut un joc aproape perfect. Nu vreau să iau din meritele Rapidului, dar în fotbalul de azi trebuie să fii eficace, iar CFR a fost mai eficace azi", a spus Conceicao.

Tehnicianul a precizat că la nivelul băncii tehnice şi în lot este linişte, chiar dacă în ultimele zile, presa a scris despre o posibilă înlocuire a sa.

"Acum două zile s-a vorbit că la CFR se va schimba antrenorul, dar eu sunt liniştit. În grupul nostru, al staff-ului tehnic şi al jucătorilor este linişte, asta e tot ceea ce mă interesează pe mine", a menţionat Conceicao.

Antonio Conceicao a ţinut să sublinieze că echipa sa a evoluat la Bucureşti fără cinci titulari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici