Concert Sting la inaugurarea primului stadion din Polonia pentru Euro-2012

Cântăreţul Sting va susţine un concert, luni, la Poznan, cu ocazia inaugurării primului dintre cele patru stadioane în construcţie în Polonia, în vederea Campionatului European de fotbal din 2012.

124 afișări
Imaginea articolului Concert Sting la inaugurarea primului stadion din Polonia pentru Euro-2012

Concert Sting la inaugurarea primului stadion din Polonia pentru Euro-2012 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Primăria va pune la dispoziţia fanilor Sting toate serviciile prevăzute pentru Euro: transport în comun gratuit, voluntari şi parcări.

"Este primul nostru exerciţiu de organizare a circulaţiei în oraş, în contextul Euro-2012", a declarat Tomasz Kayser, adjunctul primarului din Poznan, citat de agenţia PAP.

Primul meci jucat pe această arenă de 43.000 de locuri va avea loc la 17 noiembrie, între Polonia şi Coasta de Fildeş.

Celelalte trei stadioane prevăzute pentru Euro-2012 în Polonia, la Varşovia, Gdansk şi Wroclaw, vor fi inaugurate până la finalul lunii august 2011.

În Ucraina, care organizează Euro2012 alături de Polonia, competiţia se va desfăşura tot pe patru stadioane, la Kiev, Lvov, Doneţk şi Harkov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici