Condescu: Arrieta şi Tilincă ar putea fi două soluţii pentru atacul echipei

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, crede că Tilincă şi Arrieta ar putea fi două soluţii pentru atacul echipei în meciurile viitoare, Piţurcă fiind accidentat.

17 afișări
Imaginea articolului Condescu: Arrieta şi Tilincă ar putea fi două soluţii pentru atacul echipei

Ibon Perez Arrieta

"Accidentarea lui Piţurcă este şi ea o pierdere pentru jocul echipei dar am demonstrat când a lipsit că ne putem baza şi pe ceilalţi jucători de atac pe care îi avem la dispoziţie. Tilincă poate fi acum o soluţie bună pentru atacul echipei la fel cum a fost în tur. Este în aşteptare pentru că s-a refăcut, a demonstrat şi în amicale când a dat un gol şi va trebui să intre. A lipsit mult timp după accidentare dar acum e refăcut şi trebuie să joace. Arrieta este atacantul nostru şi este acum refăcut după o operaţie făcută în tur. Să nu uităm că anul trecut în retur a făcut senzaţie la echipă marcând goluri importante în meciuri decisive. Sorin are atâtea rezerve pe care le poate folosi în atac şi trebuie să le folosească. Eu cred că nu e bună o atitudine din aceasta în cazul spaniolului Arrieta. Despre un jucător din lot, care se pregăteşte şi care este apt de joc cum e Arrieta, nu se poate spune că este definitiv scos din vederea antrenorului".

Simion şi Raskovic sunt alţi doi atacanţi despre care preşedintele spune că pot evolua în atacul echipei Pandurii: "Simion este şi el pregătit şi are multe de spus dar nu a jucat până acum prea mult la noi. Va veni şi vremea lui. La cererea lui Sorin Cârţu l-am adus şi pe Pârvu deci sunt în atac 4-5 jucători care aşteaptă să intre pe această poziţie de atac. Raskovic a demonstrat şi cu Timişoara dar apoi şi la Urziceni că se poate conta pe el în atac. A schimbat jocul după ce a intrat pe teren de fiecare dată".

Dintre atacanţii enumeraţi de preşedintele clubului, singurul indisponibil pentru meciul cu FC Braşov este Piţurcă, accidetat înaintea jocului cu Unirea Urziceni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici