Condescu: Mă bucur că suntem pe locul 1, dar nu suntem echipă de primul loc

Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, s-a declarat surprins în mod plăcut de debutul bun al echipei din Târgu Jiu dar consideră că formaţia gorjeană se află pe locul I doar pentru că acumulat maxim de puncte.

18 afișări
Imaginea articolului Condescu: Mă bucur că suntem pe locul 1, dar nu suntem echipă de primul loc

Condescu: Mă bucur că suntem pe locul 1, dar nu suntem echipă de primul loc (Imagine: Florin Buliga/Mediafax Foto)

"Sunt plăcut surprins şi ne bucură acest lucru. Am obţinut o victorie în deplasare şi una acasă cu o echipă de cupe europene. Deci nu putem decât să nu bucurăm că am început bine. Am dat două goluri în cele două meciuri disputate şi n-am primit niciunul de aceea suntem pe locul I acum pentru că avem maxim de puncte din cele două jocuri. Dar nu suntem noi echipă de locul 1, lucrurile sunt clare în acest moment din punctul acesta de vedere. Dar vrem să ne valorificăm avantajul terenului propriu şi vrem să luăm cât mai multe puncte din deplasare", a declarat Condescu.

Despre meciul cu Universitatea Craiova, Condescu speră că va fi un joc frumos chiar dacă Sorin Cârţu nu va putea lua loc pe banca echipei gorjene: "Va fi un meci foarte frumos cu Craiova, mai ales că sunt convins că Sorin Cârţu, chiar dacă nu va fi pe bancă, va şti să pregătească bine jocul. Îl va vedea din tribună şi va vedea acolo o fostă echipă la lucru dar şi actuala sa echipă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici