Condescu nu vrea să fie convocată o Adunare Generală Extraordinară a FRF

Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, a declarat că nu doreşte să se organizeze o Adunare Generală Extraordinară a FRF şi a precizat că va aştepta AG de anul viitor pentru schimbarea preşedintelui forului, Mircea Sandu.

13 afișări
Imaginea articolului Condescu nu vrea să fie convocată o Adunare Generală Extraordinară a FRF

Condescu nu vrea să fie convocată o Adunare Generală Extraordinară a FRF (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Preşedintele clublui Pandurii Târgu-Jiu, Marin Condescu

"Adunarea Generală Extraordinară se convoacă cu o treime din numărul membrilor afiliaţi, în jur de 300, deci am putea să o convocăm în acest moment. Dar noi nu vrem să convocăm o Adunare Generală Extraordinară, ci vrem să susţinem un om care va veni să restructureze fotbalul românesc şi să-l aşeze pe alte principii", a explicat preşedintele clubului gorjean.

Condescu a precizat că nu are niciun interes să grăbească lucrurile în acest moment.

"Nu ne grăbim, mai sunt opt luni până la Adunarea Generală şi nu avem nici un interes să grăbim lucrurile şi să punem pe cineva care nu-şi doreşte. Mai întâi trebuie să identificăm omul, după care să vină cu un proiect şi să spună că vrea să candideze după care lucrurile îşi vor urma cursul normal", a mai spsu Condescu.

Preşedintele FRF Mircea Sandu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Mircea Sandu vrea să trimită Curtea de Conturi să verifice Pandurii

 

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că va solicita Curţii de Conturi să verifice cum au fost executate lucrările de modernizare la baza sportivă a clubului Pandurii în sezonul trecut, pentru că în investiţii au fost implicate şi fonduri publice.

"Voi solicita Curţii de Conturi să verifice puţin ce s-a întâmplat cu terenurile construite pe acolo, pentru că sunt şi bani publici, asta ca să fie totul clar. Eu fac nişte investiţii în terenuri şi mi-am dat seama că l-au costat (n.r. - pe preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu) la jumătate faţă de alţii", a precizat Sandu.

Condescu nu vrea să fie convocată o Adunare Generală Extraordinară a FRF (Imagine: Laurenţiu Mich/Mediafax Foto)

 

Condescu: Nu îmi este frică de absolut nimic

"Nu îmi este frică de absolut nimic şi nici măcar de ceea ce spune că trimite Mircea Sandu, Curtea de Conturi sau ce vrea să trimită. Ultima soluţie a lui Mircea Sandu este acum manevrarea Comitetului Executiv, dar iată că au fost şi acolo oameni cu demnitate care nu i-au ascultat poruncile. Iar cele două terenuri sintetice de la Târgu Jiu şi Motru şi cel natural, despre amenajarea cărora vorbeşte acum că a fost ilegală, se poate verifica că au fost făcute în condiţii perfect legale. Iar dacă Mircea Sandu ar fi ştiut acest lucru, că ar fi ilegal amenajate, de ce a mai venit atunci să le inaugureze? Dar acum se agaţă de nişte lucruri de doi bani", i-a răspuns, joi, Marin Condescu lui Mircea Sandu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici