Condescu: Orice se poate întâmpla, nu avem o istorie de apărat

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a declarat, vineri, că echipa sa nu are o istorie de apărat în grupele Ligii Europa, aflându-se la prima participare în cupele europene şi fiind oarecum avantajată de această postură.

86 afișări
Imaginea articolului Condescu: Orice se poate întâmpla, nu avem o istorie de apărat

Marin Condescu (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

"Orice se poate întâmpla. Este prima noastră participare în cupele europene, noi nu avem nimic de pierdut. Nu avem o istorie de apărat. De multe ori te apasă istoria şi faci greşeli în prezent. Noi vrem să scriem pagini de istorie. Noi nu avem ce să pierdem nici pe viitor. Vom face puncte în Europa. Nu ştiu ce prime vom stabili pentru această calificare", a spus Condescu la DigiSport.

Oficialul grupării gorjene a precizat că va mai face trei achiziţii până să trimită lista cu jucători la UEFA şi că mijlocaşul Eric de Oliveira nu va fi transferat: "Mai avem două zile să completăm ceea ce spune domnul Pustai că îi lipseşte. Ne trebuie un atacant şi trebuie să-l găsim repede şi sperăm ca la închidere să găsim ceva. Avem deja nişte nume, nu suntem chiar bolovani. Sunt de peste tot. Şi ne mai trebuie un jucător pe partea dreaptă. Trebuie să-i avem confirmaţi până trimitem lista la UEFA. Oricine are nevoie un jucător ca Eric, el motivează echipa chiar şi atunci când nu joacă. Nu mai are timp să fie transferat. De plecat, vor pleca doar jucătorii care nu au prins lotul".

Formaţia Pandurii Târgu Jiu va evolua în grupa E a Ligii Europa, alături de echipele Fiorentina (Italia), Dnepr Dnepropetrovsk (Ucraina) şi Pacos Ferreira (Portugalia), s-a stabilit, vineri, la tragerea la sorţi de la Monaco.

Meciurile din faza grupelor se dispută în perioada 19 septembrie-12 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici