Conducerea Fiorentina: Vom lua măsuri dure împotriva lui Mutu

Administratorul delegat al clubului Fiorentina, Sandro Mencucci, a declarat, joi, pentru Sky Sport, că gruparea italiană va lua măsuri dure împotriva atacantului român Adrian Mutu, după ce acesta a părăsit antrenamentul de miercuri fără să ofere vreo explicaţie, informează fiorentina.it.

30 afișări
Imaginea articolului Conducerea Fiorentina: Vom lua măsuri dure împotriva lui Mutu

Conducerea Fiorentina: Vom lua măsuri dure împotriva lui Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ce se va întâmpla cu Mutu? A fost ca un fulger pe un cer senin. Mutu a cerut să meargă la un al club, noi nu am fost de acord şi el a părăsit antrenamentul. Nu este un comportament acceptabil. Vom lua măsuri foarte dure. Dacă Cesena va fi viitoarea echipă a lui Mutu? Nu vreau să implic alte cluburi. Mutu este jucătorului echipei Fiorentina şi faptul că nu-l vom avea pe teren în meciul cu Bologna este un dezavantaj", a spus Mencucci.

Mencucci a menţionat că Mutu "s-a dat singur afară" de la Fiorentina. "El trebuia să se antreneze şi a plecat. Astăzi ar fi fost convocat şi ar fi jucat. Mutu va suporta ceea ce prevăd normele federale şi civile în astfel de cazuri, vom vedea ce trebuie să facem. Mutu a fost un jucător greu de gestionat în 2010, el nu a avut un comportament aşa cum prevăd regulile clubului nostru. Am fost alături de el şi în cazul «sibutramina». El avea o datorie mare faţă de oraş şi faţă de fani", a mai spus oficialul clubului viola.

Site-ul oficial al clubului AC Fiorentina a anunţat, printr-un comunicat, că atacantul român Adrian Mutu a părăsit antrenamentul de miercuri fără să ofere vreo explicaţie şi că, urmare a comportamentului său din ultima perioadă, gruparea va deschide acţiuni în plan sportiv şi civil.

"Jucătorul Adrian Mutu a părăsit unilateral şi fără să dea vreo explicaţie antrenamentul de astăzi. În urma acestui fapt, care aduce pagube clubului, Mutu a fost scos din lot pentru meciul cu Bologna. Imediat a avut loc o întâlnire între conducătorii clubului şi reprezentanţii jucătorului pentru a discuta viitorul lui Mutu. Acest act de insubordonare şi de lipsă de respect pentru club, cumulate cu alte probleme în care a fost implicat Mutu, constrâng clubul Fiorentina să-şi rezerve dreptul de a deschide acţiuni împotriva lui, în plan sportiv şi civil", se arată în comunicatul clubului.

Fostul impresar Ioan Becali a explicat că atacantul Adrian Mutu a părăsit antrenamentul de miercuri după-amiază al Fiorentinei după ce a aflat că gruparea viola nu îi permite să se transfere la o altă echipă din Italia liber de contract.

După ce a fost depistat dopat, la începutul anului trecut, fiind suspendat nouă luni, Mutu a fost implicat în mai multe scandaluri la finele lui 2010. Chiar cu o săptămână înainte ca suspendarea sa să expire în octombrie, Mutu a bătut un ospătar la localul "Full Up" din Florenţa, apoi a plecat mai devreme în vacanţă înaintea Sărbătorilor de iarnă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici