Condusă cu 2-0, Braga revine şi învinge cu 3-2 în deplasare la Union Berlin

Portughezii de la Braga au marcat golul victoriei în minutele suplimentare de joc prin Andre Castro, după ce au revenit de la două goluri şi au smuls o victorie cu 3-2 pe terenul celor de la Union Berlin, marţi, în meciul din Grupa C a Ligii Campionilor.

81 afișări
Imaginea articolului Condusă cu 2-0, Braga revine şi învinge cu 3-2 în deplasare la Union Berlin

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Union Berlin ajunge astfel la şase meciuri consecutive pierdute în toate competiţiile, ultima victorie datând din luna august. Germanii au primit un gol tot în ultimele secunde de joc în prima înfrângere din faza grupelor, la Real Madrid.

Internaţionalul surinamez Sheraldo Becker a marcat de două ori în şapte minute într-o primă repriză galopantă, gazdele controlând complet primul lor meci pe teren propriu în Liga Campionilor, disputat pe cea mai mare arenă a rivalilor din oraş, Hertha Berlin, stadionul Olimpic.

Germanii au mai irosit câteva ocazii de gol înainte ca portughezii să reducă din diferenţă cu patru minute înainte de pauză prin Sikou Niakate, care s-a revanşat pentru autogolul marcat luna trecută în meciul de deschidere a grupei, împotriva lui Napoli.

Oaspeţii au egalat cu un şut de la 20 de metri al lui Bruma, în minutul 51.

Becker a fost în repetate rânduri aproape de un hat-trick în a doua repriză, iar Brenden Aaronson, care a intrat în locul lui la Union, a ratat de puţin ţinta cu o lovitură de cap, în minutul 86.

Castro a înscris cu un şut plasat din afara careului pentru a smulge cele trei puncte.

Într-o altă partidă disputată la aceaşi oră, Real Sociedad a învins în deplasare pe Salzburg, scor 0-2.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici