Conflict între suporterii Stelei şi jandarmi la meciul cu FC Vaslui

Galeria echipei Steaua a intrat în conflict cu forţele de ordine care asigură securitatea la meciul cu FC Vaslui, în minutul 55 al întâlnirii din prima etapă a Ligii I, când mai mulţi suporteri ai "roş-albaştrilor" au reuşit să pătrundă până la susţinătorii gazdelor şi să ia un steag de pe gard.

38 afișări
Imaginea articolului Conflict între suporterii Stelei şi jandarmi la meciul cu FC Vaslui

Conflict între suporterii Stelei şi jandarmi la meciul cu FC Vaslui (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

În minutul 55 al meciului FC Vaslui - Steaua, câteva zeci de suporteri stelişti au reuşit să treacă de cordonul de poliţişti comunitari situat în sectorul "tampon" dintre cele două grupuri de fani şi să ajungă la facţiunea din Peluza Sud a galeriei gazdelor, luând de pe gard un steag al acesteia.

Forţele de ordine au intervenit pentru a-i îndepărta pe fanii stelişti şi au făcut uz chiar şi de bastoanele din dotare, însă niciun suporter nu a fost reţinut sau evacuat din stadion.

După ce toţi fanii stelişti au revenit în sectorul ce le-a fost rezervat la Peluza Sud, în zona "tampon" dintre cele două galerii şi-au făcut apariţia şi mai multe zeci de jandarmi, măsură menită să prevină producerea de noi incidente.

Înainte de începerea partidei, două grupuri de suporteri ai echipelor FC Vaslui şi Steaua s-au încăierat în apropierea stadionului Municipal. Forţele de ordine au intervenit şi au reţinut câteva persoane, care au fost duse la sediul Poliţiei Municipale Vaslui pentru legitimare şi audieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici