Conflict între Vasile Şiman şi un suporter, la finalul partidei Sportul - Rapid

Finanţatorul clubului Sportul Studenţesc, Vasile Şiman, a avut un conflict cu un suporter al echipei din Regie, duminică, după meciul pierdut, cu scorul de 0-2, în faţa formaţiei Rapid, în etapa a XII-a a Ligii I.

92 afișări
Imaginea articolului Conflict între Vasile Şiman şi un suporter, la finalul partidei Sportul - Rapid

Conflict între Vasile Şiman şi un suporter, la finalul partidei Sportul - Rapid (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Şiman a fost oprit de fan în momentul în care ieşea din stadion, iar suporterul i-a solicitat să ia măsuri drastice şi să îl demită pe tehnicianul Viorel Moldovan.

Cei doi au avut un schimb de replici dure, iar Şiman a sărit să îl bată pe suporter, fiind oprit de jandarmi înainte de a-l atinge pe fan. Conflictul s-a stins în momentul în care suporterul a fost îndepărtat de oamenii de ordine, iar finanţatorul le-a cerut jandarmilor să îl dea afară pe bărbat. "Daţi-l afară pe acest individ, daţi-i interdicţie să nu mai calce la niciun meci al Sportului", a spus Şiman.

Echipa Rapid Bucureşti a învins, duminică, în deplasare, scor 2-0 (0-0), formaţia Sportul Studenţesc, într-un meci din cadrul etapei a XII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Marcos Antonio '47 şi Herea '82 (penalti). În minutul 32, Curelea a trimis mingea în poarta Rapidului, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici