Confruntarea Craiova – FCSB. Echipa lui Toni Petrea vrea să revină pe primul loc în Liga 1

  • Craiova – FCSB se joacă de la ora 19:45 pe stadionul Ion Oblemenco
  • Craiova este singura echipă din play-offul Ligii 1 care e neînvinsă
  • FCSB e pe locul 2 în Liga 1, cu 39 de puncte. Craiova e pe locul 3, cu 34 de puncte
375 afișări
Imaginea articolului Confruntarea Craiova – FCSB. Echipa lui Toni Petrea vrea să revină pe primul loc în Liga 1

Confruntarea Craiova – FCSB

FCSB vrea să revină pe primul loc în Liga 1 în această seară. Echipa lui Toni Petrea joacă în derby-ul etapei împotriva Craiovei.

În ultimele 5 meciuri, FCSB a câştigat de 3 ori, oltenii doar o dată, iar ultima partidă dintre cele două s-a terminat 0-0 la începutul lunii.

Fanii Craiovei au vrut să îşi încurajeze favoriţii înainte de meci, aşa că i-au aşteptat cu torţe, fumigene şi scandări după antrenament.

Maciul Craiova – FCSB din seara aceasta

Cu o victorie în meciul de azi, Craiova se poate apropia la două puncte de FCSB şi la 4 de liderul CFR Cluj. Antrenorul oltenilor, Marinos Ouzounidis a spus că se aşteaptă la un meci tare în această seară.

„FCSB a pierdut ultimul meci, noi l-am câştigat. Asta înseamnă că va fi un meci foarte interesant. Ambele echipe vrem să câştigăm şi să fim aproape de vârful clasamentului. Eu cred că putem să jucăm mai bine. Cred în jucătorii mei, cred în echipa mea şi cred că putem să facem lucruri şi mai bune pe teren”, mărturiseşte antrenorul Craiovei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici