Marinos Ouzounidis debutează la Universitatea Craiova cu o calificare în sferturile Cupei României

  • Universitatea Craiova este ultima echipă calificată în sferturile Cupei României la fotbal.
  • Oltenii au învins joi seara în optimi pe FC Botoşani, cu 1-0, pe un teren afectat de ninsoare.
271 afișări
Imaginea articolului Marinos Ouzounidis debutează la Universitatea Craiova cu o calificare în sferturile Cupei României

Sursa foto: Mediafaxfoto

FC Botoşani - Universitatea Craiova a fost ultima partidă a optimilor de finală jucată joi seara, pe un teren alb, afectat de zăpada căzută în cursul zilei.

Pe banca Universităţii Craiova a debutat antrenorul grec Marinos Ouzounidis, care le-a adus noroc oltenilor încă din primul minut de joc, când, la o incursiune în careu, Ivan a fost faultat de Florescu, arbitrul acordând penalty. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de Cicâldău.

În minutul 9 a fost rândul botoşănenilor să solicite o lovitură de la 11 metri, arbitrul decizând însă că nu a fost cazul. Restul partidei a fost săracă în faze de poartă importante, Ivan şi Florescu fiind singurii care au pus în pericol buturile adverse.

Moldovenii au cerut din nou penalty, în minutul 82, însă nici de data aceasta arbitrul nu s-a lăsat înduplecat.

Universitatea Craiova a completat astfel tabloul celor 8 echipe calificate în faza sferturilor de finală ale Cupei României, pe care se mai află Universitatea Cluj, ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Dunărea Călăraşi, Astra Giurgiu, Petrolul Ploieşti, Chindia Târgovişte şi Dinamo Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici