Confruntarea Simona Halep – Elena Rybakina, din optimile turneului WTA Wuhan, are loc miercuri. ORA meciului

Organizatorii au anunţat ora de începere a partidei Simona Halep – Elena Rybakina, din optimile turneului de la Wuhan.

205 afișări
Imaginea articolului Confruntarea Simona Halep – Elena Rybakina, din optimile turneului WTA Wuhan, are loc miercuri. ORA meciului

Meciul Simona Halep – Elena Rybakina, din optimile turneului WTA Wuhan, are loc miercuri de la 6:00

Campioana de la Wimbledon revine pe teren miercuri, iar fanii tenisului din România trebuie să îşi seteze din nou alarma ceasurilor devreme, la ora 6:00, pentru a o urmări pe eleva lui Daniel Dobre. Simona Halep va deschide din nou programul zilei pe terenul central, la fel cum s-a întâmplat şi marţi, cu duelul cu Barbora Strycova. Numărul şase mondial o va înfrunta în premieră pe tânăra reprezentantă a Kazahstanului, Elena Rybakina, în prezent pe locul 50 WTA.

Miercuri, constănţeanca va juca în ambele probe, simplu şi dublu. Astfel, după duelul pentru sferturi cu Rybakina, spre prânz, Simona Halep va intra pe Terenul 2 împreună cu Raluca Olaru pentru duelul cu perechea cap de serie 8, Yingying Duan / Veronika Kudermetova (China / Rusia).

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici