Consilierul nutriţional al lui Cristiano Ronaldo: 93 la sută din tot ce are e muncă, 7 la sută talent

Consilierul nutriţional al fotbalistului Cristiano Ronaldo, doctorul John Heiss, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă prilejuită de lansarea unor suplimente nutritive la Bucureşti, că jucătorul echipei Real Madrid a realizat totul prin 93 la sută muncă şi doar şapte la sută din talent.

532 afișări
Imaginea articolului Consilierul nutriţional  al lui Cristiano Ronaldo: 93 la sută din tot ce are e muncă, 7 la sută talent

Consilierul nutriţional al lui Cristiano Ronaldo: 93 la sută din tot ce are e muncă, 7 la sută talent (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ne-am uitat la nutriţia zilnică a lui Cristiano Ronaldo şi am văzut că după meciuri nu consuma ceea ce trebuia, astfel că i-am recomandat să consume mai mulţi carbohidraţi pentru a-şi reveni mai repede. Cred că ăsta este lucrul pe care l-am modificat cel mai mult în rutina lui. El mănâncă de obicei foarte bine, pentru că nu ai un corp ca al lui Cristiano Ronaldo dacă nu mănânci cum trebuie. În 99 la sută din cazuri face alegeri corecte, în timp ce oamenii obişnuiţi aleg ce trebuie în proporţie de 50 la sută. La Cristiano e 93 la sută multă muncă şi doar şapte la sută talentul nativ", a spus Heiss.

John Heiss a afirmat că se întâlneşte de patru ori pe an cu Ronaldo pentru a stabili detaliile legate de nutriţia jucătorului.

"Acum un an am semnat un contract pe cinci ani cu Cristiano Ronaldo, când înţelegerea cu FC Barcelona şi Lionel Messi se apropia de final. El muncea foarte mult şi voia să slăbească. Astfel, am discutat cu el despre ce făcea înainte de antrenament, ce făcea după sau ce consuma în timpul unui meci şi cum se recupera. Ne întâlnim de patru ori pe an, timp de câteva ore, perioadă în care punem la punct detaliile asupra nutriţiei şi a suplimentelor pe care le ia", a completat Heiss.

Doctorul John Heiss a lansat, vineri, gama de produse Herbalife24, o serie completă de nutriţie pentru susţinerea sportivilor, cât şi pasionaţilor de sport care înţeleg importanţa unei nutriţii adecvate.

În România, Herbalife a semnat contracte de imagine cu Anca Bucur, Miss Fitness Universe în 2011 şi 2013, Ciprian Bălănescu, campion naţional la triatlon, şi echipajul de dublu vâsle categorie uşoară format din Livia Lehaci şi Andreea Asoltanei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici