Constantin Bucur dezminte că ar pleca de la Gloria Buzău

Finanţatorul grupării Gloria Buzău, Constantin Bucur, a dezminţit, luni, informaţiile conform cărora ar urma să plece de la formaţia antrenată de Ştefan Stoica.

4 afișări
Imaginea articolului Constantin Bucur dezminte că ar pleca de la Gloria Buzău

Constantin Bucur dezminte că ar pleca de la Gloria Buzău

"Buzoienii să stea liniştiţi şi să nu mai creadă în fel de fel de zvonuri. Nu vând nicio acţiune, dimpotrivă, m-am ambiţionat foarte tare, o să vedeţi ce echipă o să fac eu la Buzău într-un an-doi", a spus Bucur.

Constantin Bucur n-a asistat la meciul pierdut de buzoieni în deplasare, cu Dinamo, scor 0-2. "Mi-a părut tare rău, dar a trebuit să plec, încă de vineri, într-o călătorie de afaceri în Suedia", a afirmat Bucur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici