Constantin Gâlcă, INTERVIU pentru Prosport | De ce crede fostul internaţional că Ionuţ Lupescu este potrivit pentru preşedinţia FRF

Fostul internaţional Constantin Gâlcă a dezvăluit că Daniel Prodan îşi dorea foarte mult ca Ionuţ Lupescu să pună în practică în fotbalul românesc cunoştinţele acumulate la UEFA şi a precizat că şi el, la rândul său, se bucură pentru candidatura fostului său coechipier la preşedinţia FRF.

507 afișări
Imaginea articolului Constantin Gâlcă, INTERVIU pentru Prosport | De ce crede fostul internaţional că Ionuţ Lupescu este potrivit pentru preşedinţia FRF

Constantin Gâlcă, INTERVIU pentru Prosport | De ce crede fostul internaţional că Ionuţ Lupescu este potrivit pentru preşedinţia FRF

"Din punctul meu de vedere, a fost o bucurie enormă când am aflat că Ionuţ va candida. Şi ştiţi de ce a fost bucuria şi mai mare? Şi Didi (n.r. - Prodan), de acolo, de unde e, se bucură că Ionuţ candidează. Această bucurie a noastră, a foştilor colegi, va ajunge până la el, pentru că Didi îşi dorea asta, îşi dorea cu toată puterea lui ca Ionuţ să pună în practică în fotbalul românesc toată ştiinţa acumulată în anii în care a lucrat în administraţie", a spus Gâlcă, pentru Prosport.

Gâlcă (46 de ani) a mărturisit, apoi, că s-a întâlnit cu Daniel Prodan cu puţin timp înainte de moartea fostului fundaş, în noiembrie 2016, şi l-a simţit supărat.

"Eu cu Didi suntem prieteni de-o viaţă. Mi-aduc aminte că a venit cu Panduru, acasă la mine, în Barcelona, şi am petrecut o săptămână foarte frumoasă. Ştiţi cum era el. Vesel la suprafaţă, dar mâhnit în interior. Eu şi Panduru îl cunoaştem de-o viaţă, simţeam că era foarte supărat, evitam să deschidem discuţia despre fotbalul românesc. Îi spuneam să uite despre lucrurile care-l întristau, dar în interiorul lui era o furtună. Îi spuneam să se concentreze asupra familiei, dar Didi e o persoană care nu se mai opreşte când cineva rosteşte un cuvânt care l-ar putea stârni. Sper ca aceste alegeri să-i aducă liniştea acolo unde este", a încheiat Constantin Gâlcă.

La alegerile din 18 aprilie pentru preşedinţia FRF şi-au anunţat candidatura Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu şi fostul fotbalist Marcel Puşcaş.

CITEŞTE INTERVIUL INTEGRAL 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici