Constantin Zotta, preşedinte-director general al FC Vaslui

Fostul arbitru Constantin Zotta a fost prezentat oficial, marţi, într-o conferinţă de presă, în funcţia de preşedinte-director general al clubului FC Vaslui.

152 afișări
Imaginea articolului Constantin Zotta, preşedinte-director general al FC Vaslui

Constantin Zotta, preşedinte-director general al FC Vaslui (Imagine: Mediafax Foto)

Zotta a semnat un contract pe trei ani cu gruparea vasluiană.

Constantin Zotta a declarat că obiectul pentru sezonul viitor este câştigarea titlului. "Obiectivul este câştigarea titlului şi o cât mai bună participare în cupele europene. Nu am stat prea mult pe gânduri când am primit oferta de la domnul Porumboiu. Am ales Vasluiul pentru că reprezintă un nume în fotbalul românesc şi are un patron ambiţios. Are un staf tehnic bun şi jucători valoroşi. Să ajungi din Liga a III-a şi să te baţi la titlu este ceva. Am venit la Vaslui cu gândul să ajut echipa, să obţin performanţe. Am venit cu inima deschisă, iar prima impresie este una mai mult decât pozitivă", a spus Zotta.

Fostul arbitru a afirmat îşi doreşte ca FC Vaslui să devină un nume important pe plan internaţional. "Îmi doresc să asigur jucătorilor cât mai multă linişte, deşi ştiu că nu va fi uşor. În primul rând îmi doresc să dau o nouă faţă clubului, să aibă performanţe internaţionale cât mai bune şi Vasluiul să devină un nume în Europa. Pe plan intern nu trebuie să coborâm ştacheta. A fost o decizie grea, pentru că am părăsit o funcţie importantă în FRF, unde aveam o serie de responsabilităţi inclusiv pe plan internaţional. Mi-am propus să nu stau doar trei ani la Vaslui, ci cât mai mult. Nu îmi fac griji dacă se va pune problema schimbării mele. Aşa cum Mihai Stoica a stat trei zile la Vaslui, aşa am stat şi eu o oră la Steaua", a precizat Zotta.

Constantin Zotta a admis că este pregătit să-i ia locul finanţatorului Adrian Porumboi, în cazul în care acesta va dori să se retragă de la conducerea clubului: "Voi coordona întreaga activitate a clubului din punct de vedere tehnic şi administrativ, iar printre sarcini este să aduc şi sponsori la echipă. Nu îmi doresc să se retragă domnul Porumboiu, a avut multe intervenţii care a ajutat echipa până acum. Dar dacă doreşte să se retragă voi completa golul lăsat. Am petrecut ani frumoşi la Rapid şi nu văd de ce să nu pun umărul să luăm şi aici, la Vaslui, titlul. Îi mulţumesc lui Mircea Sandu că anul trecut s-a gândit la mine şi acum a înţeles plecarea mea din federaţie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici