Constructorul McLaren s-a retras de la Marele Premiu al Australiei

Un membru al echipei McLaren a fost diagnosticat cu coronavirus, iar echipa din Marea Britanie şi-a anunţat imediat retragerea de la cursa de debut a noului sezon Formula 1.

748 afișări
Imaginea articolului Constructorul McLaren s-a retras de la Marele Premiu al Australiei

Constructorul McLaren s-a retras de la Marele Premiu al Australiei

Competiţia din Australia ar putea fi amânată, din cauza pericolului la care ar putea fi expuşi spectatorii. În Australia, noul coronavirus a infectat peste 150 de persoane şi a cauzat până acum 3 decese.

Formula 1 şi Federaţia Internaţională de Automobilism colaborează în prezent cu autorităţile australiene pentru organizarea Marelui Premiu al Australiei în cele mai bune condiţii, a transmis Formula 1.

„Formula 1 şi Federaţia Internaţională de Automobilism au coordonat cu autorităţile competente în vederea următorilor paşi. Prioritatea noastră este siguranţa fanilor, a echipelor şi a personalului din timpul cursei”, scrie pe contul de Twitter al Formulei 1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici