Conte: Calificarea este meritată

Tehnicianul formaţiei Juventus Torino, Antonio Conte, a declarat, joi seară, că este fericit că a reuşit să califice echipa în semifinalele unei cupe europene, lucru care nu s-a mai întâmplat din 2003.

71 afișări
Imaginea articolului Conte: Calificarea este meritată

Antonio Conte (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Suntem fericiţi că am dus echipa în semifinalele unei cupe europene, lucru care nu s-a mai întâmplat din 2003. Calificarea este meritată. Le-am spus jucătorilor că nu va fi uşor, pentru că în sferturile de finală adversarii sunt bine pregătiţi. Nu poţi să crezi că doar dacă te numeşti Juventus ai şi câştigat. Lyon a făcut un meci defensiv, încercând doar să înscrie pe contraatac", a declarat Conte.

Echipa italiană Juventus Torino s-a calificat în semifinalele Ligii Europa, după ce a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia franceză Olympique Lyon, în manşa secundă a sferturilor de finală ale competiţiei. În tur, Juventus Torino s-a impus, în deplasare, cu scorul de 1-0.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Pirlo '4 şi Umtiti '68 autogol, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Briand, în minutul 18.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici