Contra: Am scăpat punctele din mână, albanezii au venit să se apere şi le-a ieşit

Fotbalistul Cosmin Contra a declarat, vineri seară, după remiza cu Albania, scor 1-1, că reprezentativa României a "scăpat din mână" cele trei puncte puse în joc şi că albanezii au reuşit ceea ce şi-au propus, şi anume să se apere.

13 afișări
Imaginea articolului Contra: Am scăpat punctele din mână, albanezii au venit să se apere şi le-a ieşit

Contra: Am scăpat punctele din mână, albanezii au venit să se apere şi le-a ieşit (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Am pierdut două puncte, normal că nu ne aşteptam. Am scăpat punctele din mână, am ratat câteva ocazii, am luat iar gol din fază fixă. Au venit să se apere şi le-a ieşit. Trebuie să câştigăm în Belarus. Răzvan ne-a felicitat pentru efort şi să mergem înainte, trebuie să ne încurajăm reciproc. Nu ştiu dacă suporterii sunt realişti vizavi de ce se întâmplă în România, trebuie să vedem unde e fotbalul românesc. Belarus nu se va apăra cu zece jucători timp de 90 de minute. Viitorul naţionalei sună bine, e greu să joci cu o echipă care se apără 90 de minute", a spus Contra.

Selecţionata României a terminat, vineri, la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat pe teren propriu, la Piatra Neamţ, în compania reprezentativei Albaniei, în debutul grupei D a preliminariilor pentru Campionatul European din 2012, găzduit de Polonia şi Ucraina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici