Contra: Cred că acesta va fi ultimul meu sezon la Getafe

Fundaşul român Cosmin Contra a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că acesta va fi ultimul său sezon la Getafe, doar dacă preşedintele clubului, Angel Torres, nu-i va face o ofertă "de nerefuzat", informează cotidianul As.

16 afișări
Imaginea articolului Contra: Cred că acesta va fi ultimul meu sezon la Getafe

Contra: Cred că acesta va fi ultimul meu sezon la Getafe (Imagine: www.getafecf.com)

"Nu am vorbit pe această temă. Dacă aş fi intenţionat să rămân, aş fi discutat cu preşedintele clubului. Tot ce pot să spun este că voi da tot ceea ce am mai bun până la finalul sezonului. Am petrecut patru ani foarte frumoşi la Getafe. Voi da dovadă de profesionalism până la capăt şi vom vedea dacă la final fiecare va merge pe drumul său. M-ar afecta dacă Getafe nu ar rămâne în Primera Division", a precizat jucătorul.

Cosmin Contra a recunoscut că a primit oferte de transfer de la echipe din România, în această iarnă, dar a lăsat să se înţeleagă că este deranjat de modul cum sunt priviţi jucătorii mai în vârstă. "Sunt jucători în vârstă care evoluează mai bine decât unii tineri. Se acordă prea multă atenţie vârstei şi se trec cu vederea alte lucruri, cum ar fi modul în care te antrenezi. Este o mare greşeală", a spus Contra.

Internaţionalul român şi-a exprimat îngrijorarea că lipsa de jocuri la Getafe i-ar putea periclita prezenţa în naţionala României la Cupa Mondială din 2010, competiţie ce ar putea însemna sfârşitul carierei pentru Contra în cazul în care România se califică. "Ar fi o problemă pentru mine dacă nu aş juca foarte mult. Voi încerca să mă pregătesc cât mai bine, pentru a fi titular. Am jucat în aproape toate meciurile la Getafe, chiar dacă nu ca titular, astfel că situaţia nu este chiar foarte gravă pentru mine", a precizat fundaşul român.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici