Contra şi Roşu nu vor juca cu Bulgaria şi Albania

Selecţionerul Victor Piţurcă a renunţat la fotbaliştii Cosmin Contra (Getafe) şi Laurenţiu Roşu (Recreativo Huelva), convocaţi iniţial pentru meciurile pe care reprezentativa României le va disputa în compania naţionalelor Bulgariei şi Albaniei, în preliminariile Euro-2008, informează FRF.

2 afișări
Imaginea articolului Contra şi Roşu nu vor juca cu Bulgaria şi Albania

Contra şi Roşu nu vor juca cu Bulgaria şi Albania

Piţurcă a renunţat la Contra şi Roşu deoarece aceştia au acuzat unele probleme de sănătate în ultima perioadă şi nu au evoluat prea mult pentru echipele lor de club.

Lotul complet va fi anunţat duminică seară.

Lotul României pentru meciurile cu Bulgaria şi Albania se va reuni, luni, la ora 12.00, la Centrul de Fotbal Mogoşoaia. La reunire se vor prezenta doar 10 jucători legitimaţi la cluburi din străinătate: George Ogăraru (Ajax Amsterdam), Gabriel Tamaş (AJ Auxerre), Cristian Chivu (FC Internazionale Milano), Răzvan Raţ (FC Şahtior Doneţk), Paul Codrea (AC Siena), Răzvan Cociş (FC Lokomotiv Moscova), Florentin Petre (TSKA Sofia), Adrian Mutu (Fiorentina), Daniel Niculae (AJ Auxerre) şi Ciprian Marica (VfB Stuttgart).

Selecţionerul Victor Piţurcă va susţine o conferinţă de presă în sala de protocol a Centrului de Fotbal Mogoşoaia, luni, la ora 11.30, iar între orele 12.00 şi 13.00 vor răspunde întrebărilor presei mai mulţi componenţi ai naţionalei. În cursul după-amiezii, la o oră ce va fi anunţată ulterior, va avea loc, tot la Mogoşoaia, un antrenament deschis presei.

Tot luni, la Mogoşoaia se va reuni şi naţionala de tineret a României în vederea meciului cu Malta, programat în 16 noiembrie, la ora 17.00, la Piatra Neamţ, în preliminariile Campionatului European de tineret. La ora 10.30, antrenorul principal al reprezentativei de tineret, Emil Săndoi, va susţine o conferinţă de presă, urmată, la ora 11.00, de un antrenament la care presa va avea acces doar primele 15 minute.

Echipa de tineret va pleca la Piatra Neamţ, cu autocarul, luni, 12 noiembrie, imediat după prânz, având antrenamente deschise marţi, la ora 16.30, şi joi, la ora 11.00, ambele pe stadionul "Ceahlăul".

Naţionala antrenată de Victor Piţurcă va pleca la Sofia, joi, 15 noiembrie, la ora 17.00, de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, urmând să revină în ţară sâmbătă, 17 noiembrie, imediat după meciul cu Bulgaria.

Întâlnirea cu Bulgaria va avea loc la 17 noiembrie, de la ora 18.00, pe stadionul "Vasil Levski" din Sofia, în timp ce partida cu Albania se va disputa la 21 noiembrie, ora 18.00, pe stadionul Naţional din Complexul Sportiv Lia Manoliu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici