Contra: Suntem pregătiţi pentru 90 de minute, 120 de minute, dar şi pentru lovituri de departajare

Tehnicianul Cosmin Contra a declarat că jucătorii echipei Petrolul Ploieşti sunt pregătiţi şi pentru loviturile de departajare la meciul cu FC Vaslui, programat, miercuri, de la ora 19.00, în sferturile de finală ale Cupei României-Timişoreana.

70 afișări
Imaginea articolului Contra: Suntem pregătiţi pentru 90 de minute, 120 de minute, dar şi pentru lovituri de departajare

Cosmin Contra (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Avem un mic avantaj, jucăm trei din ultimele patru meciuri acasă, ne dorim să încheiem anul cu cât mai multe victorii. În cupă întâlnim una dintre cele mai în formă echipe ale Ligii I. Am încredere că, dacă vom avea determinare, dar şi cu ajutorul publicului, vom ajunge în semifinale. Avem la îndemână 90, 120 minute sau penaltiurile pentru a merge mai departe, suntem pregătiţi pentru orice. Nu este vorba de presiune: am avut şi, probabil, vom avea parte de presiune şi în continuare. Eu cred că dacă echipa va avea aceeaşi atitudine ca în ultimele jocuri putem câştiga cu Vasluiul", a declarat, marţi, Contra.

La meciul de miercuri vor lipsi, în continuare, Marinescu, Beţa şi Morar - ultimul urmând să figureze totuşi pe foaia oficială - dar şi Dore, care a fost învoit până marţi seara pentru a-şi rezolva problemele legate de acte. "În teren va fi echipa care poate aduce victoria", a spus Contra, care a dezvăluit că va menţine principiul rotaţiei în poartă, unde va fi titularizat Bornescu.

Contra a adăugat că a luat masa cu Adrian Mutu: "M-am întâlnit cu Adi Mutu în Ploieşti, dar am luat masa împreună şi atât. Nu a semnat nimic cu Petrolul".

Tehnicianul formaţiei ploieştene a vorbit şi despre incidentele dintre fani şi reprezentanţii Jandarmeriei. "Sper să nu mai existe evenimente de acest fel. Cred că suporterii nostri nu au fost lăsaţi să intre în Ghencea. Petardele acelea care au fost aruncate în teren probabil lor le erau destinate. Era de ajuns o ripostă şi s-ar fi creat tensiune, aşa că n-au fost lăsaţi să ajungă la stadion", a menţionat Cosmin Contra.

Petrolul Ploieşti joacă, miercuri, de la ora 19.00, cu formaţia FC Vaslui, în sferturile de finală ale Cupei României-Timişioreana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici