Contractul dintre Lucian Bute şi postul Showtime a fost reziliat

Contractul dintre pugilistul Lucian Bute şi postul de televiziune Showtime a fost reziliat de comun acord, deşi înţelegerea mai prevedea ca încă o partidă a românului să fie difuzată de canalul american, informează presa canadiană.

218 afișări
Imaginea articolului Contractul dintre Lucian Bute şi postul Showtime a fost reziliat

Contractul dintre Lucian Bute şi postul Showtime a fost reziliat

"Planul era să lupte cu câştigătorul Super Six, Andre Ward. Însă acesta nu era pregătit să lupte împotriva lui Lucian. Am început să avem relaţii tot mai tensionate şi ne-am dat seama că Showtime probabil voia tot mai puţin să continue asocierea la această categorie. Am făcut multe pentru a avea meciul cu Carl Froch în afara contractului, deci relaţiile au fost destul de dificile înainte de lupta lui Lucian. Am convenit de comun acord să punem capăt acestei asocieri. Ne bucurăm de această decizie. Vom avea meciul din 3 noiembrie şi dacă totul va fi bine, vom reuşi să controlăm situaţia", a declarat Jean Bédard, preşedintele Interbox, care admis că Bute va suferi pierderi financiare în urma acestei rezilieri: "Bineînţeles, la nivel financiar va exista un impact, dar Lucian este pregătit să-i facă faţă".

Interbox speră să semneze un contract cu HBO, principalul concurent al Showtime, cele două părţi având relaţii bune. "Ştim că dacă totul merge bine la 3 noiembrie, va exista interesul reţelelor americane pentru meciul revanşă al lui Bute contra Carl Froch, care sperăm să aibă loc în martie, la Montreal", a precizat Bedard.

Lucian Bute semnase un contract cu Showtime Sports în 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici